Decemberdagbog #3

Decemberdagbog #4

Dagen blev anderledes end forventet, da Alvin havde ondt i maven og nåede at rende på toilettet 10 gange på blot to timer. Så jeg tog en hjemmearbejdsdag, og kunne få noget for hånden imens Alvin lå i sofaen og gav den los på youtube og Netflix. Den stakkel altså. Men hvor er jeg taknemmelig for at det nu ikke kun er Nicolai der har muligheden for hjemmearbejde, men også er en option for mig.

Eftermiddagen bød på skole-hjem-samtale med Aya og hendes lærere, og den tog Nicolai, da jeg var hjemme med Alvin. Jeg sørgede for æbleskiver til de kom hjem, og så blev der streamet julekalender (Tinka og Storm på Stillevænget). Vi var fælles om aftensmaden, og imens Nicolai puttde børnene, fik jeg støvsuget og ryddet op, så det ligesom var fikset. Nicolai måtte tage nogle timers arbejde, og jeg kunne fortsætte med mit puslespil imens vi sammen kunne lytte til vores forælderjulekalender og jeg kunne undersøge, hvad vi gør med nytårsmenuen i år. Og det bliver nok Madklubben der kommer til at stå for nytårsmenuen i år. Vi skal lige have forhørt os blandt gæsterne, om de stemmer for det samme. Vedrørende nytår så har jeg lidt krise over at jeg ikke bare kan udvælge én af de her funklende sager. Jeg må give den gas med smykker og evt. glimmer på øjnene i stedet for 😉

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Decemberdagbog #3