Decemberdagbog #2

Decemberdagbog #3

Ups.. jeg fik kun gemt indlægget og ikke udgivet indlægget i går, så here it goes:

Jeg kunne lægge dagen ud med selvforkælelse. Nemlig en opfydning af mine eyelashes, som jeg har været afhængig af i fire år. Måske jeg holder en pause under noget af barslen… Det er alligevel en god sjat penge jeg kaster efter dem hver måned, og ved ikke om barselsdagpengene rækker til det 😉 Det kan også være at baby ikke tillader at jeg har 45 minutter med lukkede øjne. Vi får se! Dejligt er det i hvert fald! Derefter havde jeg tre timer i bilen med podcast (er begyndt at abonnere hos Podimo, så har masser at lytte til), da jeg havde et spændende møde med stifterne af en sej virksomhed, som vi (altså mit arbejde) skal afholde et ultralydskursus med på mit initiativ. Så jeg var høj og stolt efter et møde med seje kvinder. Det betød altså en chai latte (fordi jeg havde fået min kvote af kaffe allerede) og en lækker honningbombe på færgeoverfarten. Og måbare lige nævne at Molslinjen indtil videre har serveret den bedste honningebombe for mig i år.

Derhjemme ordnede Nicolai det praktiske med aflevering af Aya og hendes veninde til gymnastik samtidig med afhentning af Alvin til gymnastik. Jeg gik derfor direkte igang med aftensmaden da jeg havde sat benene inden for døren, og glædede mig over mit fremragende humør og energi. Som så lige så stille og roligt blev pillet ned af hvad der føles som konstant udfordringer med børnene. Om det er en reaktion på vores noget mere fokus på netop det modsatte, eller bare almen decemberkuller er ikke til at vide, men ros til de voksne for at bevare fatningen og tålmodigheden, og i hvert fald styre os selv. På skrift kan det virke til at vi er nogle crazy forældre, men jeg er sikker på at samtlige forældre med børn i denne alder præcist kender til følelsen af at være godt trætte af konflikter. Men en gåtur med Nellie i lidt regn og frisk luft gjorde godt, og nogle børn der sov med det samme de kom i seng.

D. 3. december blev dagen hvor jeg fandt det spisebord, som jeg synes skal hjem og bo hos os. Jeg skal bare lige overbevise Nicolai om at 16.500 kroner er helt okay at kaste efter et spisebord…. ahem. Og finde ud af om det skal være valnød eller røget eg. Vi vil gerne have det matcher vores køkken nemlig.

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Decemberdagbog #2