Dullen Aya ;-)

Gaveindpakning

 photo 08d7703d-6cd0-4d8b-9e56-f487e6480ba8_zpsd4326872.jpgEr sat igang og vi er slet slet ikke færdige. Ved dog ikke lige hvor vi skal gøre af alle de store gaver. Tør jo for dælen ikke sætte Alvin i sin gåvogn i frygt for at hele lortet bliver spist ;-). Herhjemme må julepapir godt være julepapir, selvom jeg også synes, at brune pakker med noget fint bånd og en grannål har sin charme. Men sagen er den, at de fleste af gaverne er til børn, og der er glimmer og farver bare mere interessant! Så i år er gaverne helt klassisk indpakket. Vi får et problem med at få presset pakkerne i bilen, men det er et luksusproblem, og jeg burde nok skamme mig. Men det gør jeg ikke! Elsker gaver og elsker at give dem. Er I ved at være i julestemning derude?

– Sebrina

 

3 kommentarer

  • Ret meget ja, for vi har været hurtigt ude til at købe og pakke ind, men med det lidt plads vi har, har julegaverne stået på gulvet i stuen i laaang tid nu. Og hvem bliver ikke i godt (jule)humør af at se på gaver hele dagen?

    Vi har også den slags luksusproblem for vi skal have barnevogn med pusletaske, rejseseng, diverse og dertilhørende baby samt en helvedes masser gaver med – i bussen.

    Faktisk så meget halløj at vores drengs gave ikke kan komme med, fordi den er for stor. Men det skal så også siges, at han er lige knapt 6 1/2 måned og sover før vi overhovedet kommer ind af døren, så han går altså ikke glip af noget 😉 Det er bare dumt at slæbe en mega gave derud for derefter selv at åbne den og så slæbe den tilbage igen.

    Han får lov til at “åbne” den herhjemme og gnave i papiret i stedet 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

    Her er julehumøret helt i top – det er kalles første jul og vi er noget så spændte! Vi er i øjeblikket på besøg i Sverige og øj det er hyggeligt!
    Rigtig glædelig jul 🙂

    //Emilie
    http://Www.gravidmedlupus.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Elken

    Jaaaaaa! Hvilken mon er min gave +”!?+ 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dullen Aya ;-)