Ayas weekend!

Vi gør det sgu!!

 photo hunde_zps0058181d.jpg
Der er gået lige lovligt meget familiealbum i den her på bloggen. Så nu får I endnu mere 😉 For vores familie skal udvides! Der er godt nok små to måneder til, og det føles jo som evigheder. Vi har besluttet os, det har vi gjort for længst. En Australian Shepherd skal herhjem og være en stor del af vores familie, og vi er simpelthen så spændte og nervøse. Vi har været ‘på’ inden der faktisk var lavet nogle hvalpe… Det er stadig en længere process i forhold til hvilken hvalp, vi ender ud med, da den skal passe ind i vores familie, men der er altså en hvalp til os nu! Så syret… Og det første kuld kom til verdenen i fredags. Der er endnu et kuld på vej, gerne senest om et par uger, og så ved vi noget mere. Vi må først se hvalpene når de er tre uger gamle, og kan slet slet ikke vente <3 Vi har brugt længere tid på at nå frem til denne fantastiske smukke race, men mere om det kan I få på et andet tidspunkt. Nu kunne vi bare ikke længere holde det “hemmeligt” 😀

– Sebrina

9 kommentarer

  • Stine

    Åh det tror jeg, i bliver glade for!! Dejlig hund 🙂 og efter billederne at dømme går i efter en merle…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ÅHHH hvor dejligt. Glæd jer – det er SÅ skønt med en lille hvalp i huset.
    Og hey, så kan vi være hvalpe-buddies her i blog-land 🙂

    Kram fra Pernille
    http://www.boernetoejsindkoeberen.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • bloggere

      Ja så arrangerer vi hundebloggerdates 😉 Jeres hvalp er da også bare for cute altså!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tillykke med det! Det skal nok blive spændende for jer allesammen 🙂 Studser dog lidt over valget af hund. Har jeg ikke læst et sted, at ingen af jer havde haft hund før? For i så fald er det jo en endnu større opgave I påtager jer med en race som denne, som kræver enormt meget stimulering, aktivitet både fysisk og psykisk, og meget træning?
    Har selv for nylig været igennem processen med at finde en hund der både passede til mine behov, men også hvor jeg passede til dens. En hund er jo en 24/7/365 opgave de næste 14-16 år. Det er jo træning, stimulering, socialisering og aktivering hver dag de næste mange år, også når man er træt og børnene er sure og far er til håndbold.

    Det er ikke ment som om, at jeg ikke tror I har tænkt over det, men jeg ved first hans hvor meget det kræver, og jeg er altså kun mig i husholdningen at tage hensyn til, og jeg har en forholdsvist nem og enkel race.

    Så her var mine tanker, og så held og lykke med det nye familiemedlem 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • bloggere

      Jeg (Sebrina) er vokset op med hund, så er helt med på hvad det indebærer 😉 Og de racer jeg er vokset op med, læner sig meget op ad denne, så selvom det naturligvis bliver en udfordring at få en hvalp/hund i hjemmet, er vi sikre på, at vi sagtens kan klare sådan en opgave. Jeg savner at have en hund at løbe med, gå ture med, snakke med osv., men vi har valgt at børnene lige skulle være lidt ældre, at vi havde have og omgivelserne til det, og det har vi nu. Vi glæder os så meget, og hunden vil også komme til at få en del plads her på bloggen, så I læsere kan følge lidt med i, hvordan det er at udvide familien med en hund.
      Hvilken race har du?
      Kh Sebrina

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det var heller ikke overhovedet for at lyde som om, at jeg ikke har tiltro til jeres beslutning, jeg har bare alt for ofte oplevet at folk er blevet overrumplede af opgaven, fordi det virkeligt på mange punkter kan være som at få et lille barn mere i huset, og jeg er aktiv indenfor diverse dyrevelfærdsorganisationer, så jeg oplever desværre alt for ofte, hvad en hund kan komme ud for, når der ikke er blevet tænkt på alle aspekter. Så med fare for at være hende den irriterende, så tillader jeg mig altid lige at komme med mine tanker.

      Jeg har den eneste race jeg altid havde svoret jeg ALDRIG skulle have. Er vokset op med labradorhunde og lignende, og nu har jeg … *drum roll* … en chihuahua! Ja, jeg ved hvad du tænker. Men jeg læste om cirka 11-12 racer, for at være sikker på at jeg kunne opfylde dens behov, og omvendt, og det blev faktisk bare en chihuahua der passede bedst. Jeg bor i lejlighed, har ikke bil, og er derfor afhængig af at kunne have hende med i bus og tog osv. Så størrelsesmæssigt og aktivitetsmæssigt var hun bare den der passede bedst, da jeg ikke har kompetencer eller tid til at bruge 1,5-2 timer dagligt på træning osv. Så det er det jeg mener med at have en “nem” race. Alligevel blev jeg overrasket over, hvor meget det kræver. Aktivering, stimulering osv., det er noget der fylder.

      Hvis du har tid og lyst en dag, kan du kigge forbi http://www.bestofcilchen.wordpress.com, hvor min hund også fylder rigtig, rigtig meget.

      Glæder mig til at følge med i jeres familieforøgelse 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fantastisk beslutning – jeres unger får SÅ meget glæde af den! Vi havde Basse dengang Mynthes far og jeg stadig var sammen, suk, jeg savner stadig livet med hund!
    – Og skøn race i har valgt jer 🙂
    Tillykke.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor spændende!!! : ) Tillykke!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ayas weekend!