wrap om mine fødder!

bare lidt rart

 photo collage_zpsmyd0ktkl.jpg
Vi kan godt mærke at hverdagen kører for fulde drøn i øjeblikket, og det er lidt svært at holde hjulene igang selv, så vi er meget heldige at have vores familie som kan hjælpe til. Mandag går Aya til gymnastik. Onsdag går Alvin til fodbold. Torsdag går Aya til svømning. Og jeg har haft en del aftenvagter, og Nicolai har haft overnatninger ude i arbejdsøjemed. I går rullede en stor forkølelse over mig så det er mega rart at kunne holde weekend nu. Jeg prøver at være så positiv som muligt, men jeg er ikke fan af sådanne uger. Næste uge kan jeg se frem til en 56 timers langs arbejdsuge da jeg har arbejdsweekend, og jeg har ret svært ved at sige noget godt om det. For når der samtidig er fuld knald på herhjemme, og det er der, så er det bare hårdt. Der er ikke meget på overskudskontoen og ikke så meget tid til at være Sebrina eller mor for den sags skyld. Nogle dage bander jeg sygeplejefaget langt væk, og andre dage er jeg vild med det som i nok kan forstå 😉

Nå, der kommer lidt familie til frokost og aftensmad i dag for at fejre Nicolai, som btw havde fødselsdag i tirsdags 🙂 Og i morgen skal vi ud og kigge på lokationer til vores bryllup. Det bliver altså lidt spændende, og hvis vi kan få styr på det “allerede” ville det være SÅ rart!

Rigtig god weekend!

– Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

wrap om mine fødder!