Mandagsfri #4

Den der mad i sidste uge

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAME FOR KNORR

uge21

Mandag: Thai green curry. Endnu en gave fra det her event. Det smagte skønt og super nemt. Generelt var madplanen og ugen præget af at vi havde verdensretter liggende. Så en nem, lækker og økonomivenlig madplan for vores vedkommende. Dét kan vi li’!

Tirsdag: Tikka Masala! Dét var så godt og vækkede mange minder frem fra dengang (ja det hedder dengang, for det er være alt for mange år siden) Nicolai og jeg var på Bali.

Onsdag: Der var heldigvis rester fra tirsdag – bare med fuldkornsris til.

Torsdag: Lasagne al forno, og hertil spidskål vendt på panden med hvidløgs/ramsløgssmør

Fredag: Var jeg alene hjemme, og der var lasagne fra dagen forinden. Og lasagne er jo bare ekstra godt dagen efter, så jeg var ganske tilfreds!

Lørdag: blev der grillet pølser, og lavet hjemmelavede bådkartofler i ovnen drysset med paprika og løgpulver. Det er altså godt.

Søndag. Spareribs og majskolber på grillen og en smækker kartoffelsalat (nye danske kartofler, asparges og forårsløg). Det var så godt og helt bestemt noget vi kommer til at spise en del nu hvor det er blevet sommer. ELSKER det!

-Sebrina

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsfri #4