Mandagsfri #14

Ikke flere blebørn til os – Alvin er blefri!

DSC_0251

Nu har Alvin været blefri i over en uge, så nu tør vi godt at offentliggøre det 😉 haha. Altså han har stadig ble på om natten, men mange af morgenerne er bleen faktisk også tør. Så det er virkelig stort! Også at han gerne vil lave stort på toilettet, for det var lidt noget andet med Aya, men i over en uge er de få uheld der har været i underhylerne, kun været tis. Og det er hvis han er meget optaget af leg, og vi også er optaget af andet, og der derfor er gået for lang tid siden sidste toiletbesøg. Men han siger nu selv når han skal på toilettet både for at lave det ene eller det andet. Og vi havde jo satset lidt på at det skulle ske her i vores ferie, men eftersom at vi har forsøgt nogle gange uden held, turde vi ikke helt at håbe på det. Men nu har han været uden ble i over en uge, så vi tør godt at sige det højt nu; ALVIN ER BLEFRI. Vi glæder os til at fjerne puslebordet fra hans værelse her i weekenden. Dét er virkelig vildt, for i seks år har vi jo haft et puslebord, så vi vinker farvel til tiden med blebørn. Og det er vi ret klar til. Ingen af os synes det er sørgmodigt. Bare i dag da vi tog i biffen i Fields havde jeg kun min egen skuldertaske med. Det er jo så nemt!

Hvordan vi har gjort det? Ved Aya havde vi altså lidt mere tid og overskud til “projekt blefri”, og hun var allerede uden ble inden Alvin var født. Ved Alvin har vi taget det noget mere casual, men det der har virket er SLIKKEPINDE, IS, FIGENSTÆNGER og BOLSJER. Og en masse highfives og rosen af både tissetåre og lorte, som har forskellige kategorier; baby, stor eller en rigtig spidermanpuha. Ja vi kalder dem faktisk ikke lorte herhjemme. Historier om at puhaen jo allerhelst vil ned til både Ayas, mors og fars puha’er fes hurtigt ind, men jeg tror det der hittede allermest, var belønningerne og vores begejstring. Så sådan er det. Og vi roser stadig i bedste velgående og han er så stolt så stolt. Nu er det spændende hvordan det går, når han kommer tilbage i børnehaven på mandag, men er sikker på at det kommer til at gå ganske fint, for der har de allerede fokus på at sætte børnene på toilettet osv. Og da der ikke var flere slikkepinde tilbage i skabet fordi han jo har været så dygtig, ja så var det også helt fint. Så ingen belønninger mere.

Nå, men det var bare det. I morgen starter et nyt kapitel herhjemme, for Aya har første skoledag, og jeg kommer nok til at knibe en tåre eller mange. Vi har altså nogle ret store børn herhjemme pludselig…

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsfri #14