vores madplan uge 42

en helt rolig og normal weekend

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATE LINKS

Fredag som vi alle kender den. Jeg havde lukkevagt på arbejdet, og var derfor først hjemme kl. 20. Lige til Alvins puttetid efter Disneysjov. Aya er jo længere tid oppe om fredagen, hvor vi hygger med vild med dans i fjerneren. Da hun blev puttet var der jo så P3Guld og Nicolai havde blandet en Dark’n’ stormy. Så var der dælme dømt weekend! Synes nu ikke P3guld var noget særligt…!? Det var i hvert fald lidt en kikser med Burhan G’s Princeshow, synes vi.

dsc_0009-2dsc_0011-2

lørdag formiddag skulle Aya til fødselsdag, og Nicolai skulle også sådan tidligt afsted til håndboldkamp. Så Alvin og jeg brugte formiddagen på at nørde lidt 😉

img_6253

og kl. 13 kunne vi hente Aya og derefter suse til Hvidovre, for at se Nicolai spille kamp. Her var oldemor også, så det var hyggeligt hurtigt at kunne se hende. Det så ellers ud til en sejr til Hvidovre, men endte med et nederlag. Alvin mente dog at “far vandt”, så det kunne løsne den lidt tunge stemning, der lige hærgrede lidt efter et nederlag, som bestemt skulle have været en sejr.

dsc_0021-2 dsc_0028-1 dsc_0038-1

hjem og tosse lidt videre rundt, og få handlet ind. Vi fik lavet de sprødeste fritter på vores DeLonghi maskine, og drukket lidt rødvin. Jeg kan kun drikke et glas, da jeg egentlig ikke er til vin. Men der er bare noget hyggeligt ved det. Og så fik vi spillet en masse. Louping Louie, kalaha og labyrintspil. Det er fantastisk at kunne spille alle mulige forskellige nu.

img_6270

søndag morgen blev der serveret chiagrød. Nu var det på tide, at vi også hoppede med på bølgen, og efter at Sidsel & Lasse havde delt nogle lækre opskrifter, fik jeg hurtigt smækket en grød sammen lørdag aften. Og det var meget nemt iøvrigt – og meget lækkert og mættende! Og vigtigst, børnene kunne også godt lide det. Så endnu et alternativ til vores elskede havregrød. Yay.

Kl. 11 fik vi besøg af søde mennesker, barn og hund. Så hyggeligt med helt casual selskab, hvor vi kunne spise rugbrødsmadder, gå på legeplads, drikke kaffe og bare sludre, imens børnene bare legede og hyggede sig.

Til eftermiddag havde vi ingen planer, men børnene var virkelig trætte, så der blev bare puttet i sofaen til Ramasjang, og det var helt underligt at vi ikke liiiige havde noget vi skulle ordne.

dsc_0049-1

og toppen var lige da Aya selv hentede riskiks og peanutbutter og serverede til os. Og ovenikøbet tilbød en omgang massage efterfølgende. Jeg behøver ikke at nævne, at jeg er fan af den alder hun har nu vel?

img_6280

herefter kunne Nicolai og jeg stå og lave aftensmad sammen, hvilket er noget vi værdsætter ret højt og hygger os med. Børnene fik læst en lang godnathistorie, og så kunne de voksne se Bedrag og slappe endnu mere af. En ren afslapningsweekend. Ahhh… Og med en mandagsfri i sigte for mig. Oktober har været noget mere rolig end september, men vi har bevidst også valgt at holde vores weekender nogenlunde fri, netop fordi der havde været så meget knald på. Vi forudser en lidt travl november og december, så det er passende med en rolig oktober.

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vores madplan uge 42