Aya & Alvins vise ord

vores holdning til halloween

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF COOLSTUFF.DK

dsc_0032

man har et standpunkt til man tager et nyt. Dét er noget vi især har erfaret efter vi er blevet forældre ;-). Inden vi blev forældre var vi af den klareste overbevisning, at det der halloweenhallæj – dén fælde ville vi da aaaaaldrig nogensinde falde i. Lige indtil Aya kom til og var blevet et par år gammel, og det pludselig da var noget så hyggeligt at skære i et græskar, og året efter – også klæde sig ud. Og NU… nu er vi all in! Som i at vi skal til halloweenfest her sidst i oktober, og kostumerne er allerede erhvervet. Faktisk også til de voksne. Og der står allerede et meget fint græskar udenfor, som Nicolai meget stolt har skåret ud til stor glæde for børnene. Er du vimmer de går op i, at der skal tændes lys i det græskar hver aften! Og det er da også (u)hyggeligt nu her hvor det stormer, regner, er koldt og blæser.

Det er også blevet en tradition at vi skal til Halloween i Tivoli med mormor og morfar. Så vi er så meget på Halloweenbølgen. Så da min fætter inviterede hele familien til halloweenfest, og vi også havde et gavekort vi kunne knalde af inde hos Coolstuff, så blev der bestilt kostumer og lir.

dsc_0017-1

Aya skal være en skeletballerina. Hendes kostume passer perfekt (str. M) og koster 239 kr lige her. Og Alvins skeletkostume er noget stort, men da jeg pakkede det ud, kunne det ikke gå hurtigt nok med at få det på, og han udbrød meget stolt “Se Aya – jeg er et hiphop-skelet!”, og den greb jeg med det samme, og bakkede 100% op om. For sikke et virvar der ellers ville blive, hvis Aya kunne rende rundt i sit kostume, og han ikke kunne. Så Alvin er altså et gangsterskelet, og det er også ret sejt. Hans kostume koster kun 159 kr. Aya mente at vi også skulle bruge den ansigtsmaling, som var med i pakken (til blot 69 kroner), og farve hår og alt det der. Men det skal altså først bruges til halloweenfesten, fik jeg bildt hende ind…. sandheden er, at jeg ikke lige orkede at male hvide ansigter kl. 18 om aftenen….

dsc_0037 dsc_0038 dsc_0040 dsc_0049 dsc_0051

De levede sig nu fint ind i deres uhyggelige roller alligevel, og glæder sig nu virkelig meget til halloween. Og vi voksne? Nicolai skulle gerne have et skeletkostume lignende dette ude i vores skur, og jeg skal være heks. Man kan nemlig erhverve sig en heksehat til 39 kroner, og så har jeg en sort kjole, og så er dén i vinkel. Nicolai mente dog at det da var på sin plads, at jeg da også troppede op som skelet – og gerne i nedenstående, som iøvrigt kan købes her for 279 kroner. Men nu er det jo faktisk en børnefest såeh…

picmonkey-collage-hall

Der er iøvrigt et stort udvalg af voksenkostumer og børnekostumer hos coolstuff, og til priser hvor alle kan være med. Og ellers er der virkelig også meget halloweenlir at anskaffe sig.

dsc_0025

De holder faktisk ikke halloween i børnehaven. Altså de pynter og alt det der, men der er ikke et arrangement – der prioriterer de fastelavn i stedet for, og det synes vi er så fint. Jeg er lidt i tvivl om der bliver holdt noget i SFO’en? Om ikke andet så render vejens børn i hvert fald rundt til halloween, hvor de endnu engang kan hoppe i deres udklædningskostumer, og så blive belønnet med slik! Og for én gang skyld, så har vi allerede kostumerne på plads. Og nej, det er ikke os der render rundt som klovne hernede i Solrød… Det skal stoppe.

-Sebrina 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aya & Alvins vise ord