Selvros for december

Det der nytår….

img_3690

Inden nytårsaften tog vi alle op til en omgang crossgym. En god måde at slutte året, og få energi til aftenen. Jo vi får energi af at træne 🙂

img_3695

og så gik turen mod Holbæk, hvor vi skulle hoppe ind i 2018 med gode venner, som egentlig også er familie 😉 De bor i det dejligste hus et par kilometer fra Holbæk  og dertilhørende 50.000 m2 stor grund med skov og sø. Det er en fryd at være der, og det er så dejligt at kunne komme forbi og overnatte. Der er så meget plads og luft, at det ikke føles trængt. Jeg kan sagtens forstå at de flyttede fra en (lækker) villa i Rødovre ved Damhussøen til dette sted, og ikke har fortrudt!

img_3701 img_3697

efter forretten ( og spaghetti med kødsovs til børnene) gik vi ud og fyrede lidt krudt og fyrværkeri af. Og Alvin var ellevild! Så fra at jeg de sidste mange år ikke har været så nede med fyrværkeri, så stod jeg ude sammen med Alvin i tre kvarter, fordi han bare syntes det var det fedeste ever. Nicolai morede sig ret meget over at der gik meget prolpige over mig 😉

Derefter blev hovedretten spist imens børnene bare legede uden på noget tidspunkt at forstyrre. Altså de må jo gerne forstyrre, men det er fedt når børnene bare leger og hygger sig, uden de har brug for os forældre. Så da det var tid til dessert måtte de da også spise lige så meget is, som de havde lyst til… Forældrene havde da også fået par drinks 😉

img_3702img_3706

omkring kl. 22 blev Lærke og Alvin puttet (de er jævnaldrende – kun 4 dage imellem dem), og vi gik igang med at spille “speak out“. Hold nu kæft det var sjovt! Aya var lidt med, samtidig med hun også lå og kæmpede inde på sofaen. Hendes mål var at kunne holde sig vågen til midnat. Og det kunne hun! Så det var hun meget stolt over, og var på intet tidspunkt ked af det eller urimelig. Så det var ret hyggeligt at kunne hoppe ind i det nye år sammen med hende. Jeg tror at sådan en aften, er sådan én hun vil huske for altid, og det gør mig glad.

Hun så på fyrværkeriet inde fra huset, og kom så i seng omkring kl. 1. Og en time efter gik vi i seng. Så var vi alle trætte inkl. Nellie, som blev begæret af hunden i huset. Han var ret vild med hende – også selvom han er kastereret 😀

img_3708 img_3719

vi vågnede op til lækker morgenmad, og derefter en tur ud i deres store have som blandt andet indeholder en sø med en lille ø i. Derefter blev bilen pakket og vi kørte hjem med trætte men glade børn. Aya spurgte hurtigt “kan vi ikke bare købe et hus som Lærkes?”.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvros for december