Det kan du lave i Køge i weekenden

Det her bliver bare et hurtigt indlæg, da jeg i skrivende stund sidder i S-toget med kurs ind mod byen. Her har jeg en vinaftale med mine sygeplejeveninder, og helt naivt havde jeg troet, at jeg kunne nå sådan et indlæg i en pause på arbejdet tidligere i dag. Det kunne jeg naturligvis ikke 😉 der er tjubang i den for tiden, sådan som jeg kan lide det allermest.

I morgen lørdag skal jeg arbejde om eftermiddagen, og inden da kører jeg den i min morgenkåbe og tager det rooooligt inden jeg kører mod Riget. Vi får skønt besøg om eftermiddagen, og tror selskabet går sig en tur i Åsen og op på Torvet. Jeg når det ikke, desværre. Men de skal se vores dejlige hood! Så skal vi spise god mad og drikke lidt vin/G&T og nyde at vores børn leger helt selvstændigt, imens vi kan snakke om store emner, som vi særligt gør med dette vennepar ☺️ Imens gæster Nicklas Sahl Tapperiet her i Køge. Køb billetter til 150kr her! Jeg synes han er så god!

Søndag SKAL jeg et dyp i havet. Det er for længe siden og jeg savner det sådan! Og så har jeg luftet over for Nicolai, at jeg gerne vil ud til Vallø Slot, hvor der er så smukt så smukt! Og der er også en hundeskov til Nellie 😉 men jeg vil også gerne være med til åbningen af af det her spektakulære tårn syd for Køge.  Må se hvad dagen bringer! På Mandag tager vi jo også hul på renoveringen, så der er måske lidt vi skal have ordnet inden da herhjemme.

Nu nærmer jeg mig indre by, så det bliver alt for nu! Håber i får en skøn weekend!

Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vise ord #19