33 år!

Weekenden uge 9

Jeg har lavet min egen lille “ugeplan” for bloggen. Altså i hvilken rækkefølge at jeg skal udgive de “faste” indlæg. For at få lidt struktur og gøre det lettere for mig selv, og måske også jer. Men altså. Jeg fik ikke udgivet “hvad pissede mig af” i søndags eller i går, for det gav ikke helt mening efter en rætti god weekend. Selvom jeg har husket at notere i mit noteprogram på telefonen i løbet af ugen. SÅ det kommer altså alligevel. Bare ikke nu. For jeg vil hellere lige se tilbage på den skønne weekend.

Fredag havde Alvin og jeg hele aftenen for os selv. Både han og jeg nød det. En tur i svømmehallen, aftensmad og så op og købe snoller i Kvickly. Vi skal forøvrigt lige igen tilbage på sporet vedrørende slikmængden om fredagen. Det er stukket af de sidste par fredage, og ganske som forventet, så har Alvin sukkertømmermænd dagen efter. Sur og tvær. Den er god nok. Måske er det ikke sukkeret, men alle e-numrene. Don’t know, men det er bare bedre, hvis det er kage eller is der bliver serveret, og så bare ganske lidt slik.

Nå, men vi hyggede i sofaen til Historien om Danmark og så også noget X-factor til sidst. Nicolai spillede håndboldkamp og Aya var til overnatning på SFO’en.

Lørdag hentede Nicolai en stolt (og lidt træt Aya), og så tog vi alle ud til lagerbygningen i Køge Nord, hvor LIFTRS Gym hører til, og de voksne fik trænet, og børnene spillet ipad. Derefter hjem og spise rugbrødsmadder og så gå en tur op i byen med Nellie i snoren. Der var godt med liv i byen, og som vane skulle vi lige forbi VIVO Design og torvet, hvor jeg fik et helt bundt tulipaner (med løg), et bundt roser, og en grenbuket for hele 45 kroner, fordi klokken nærmede sig lukketid for boderne dér.

Så droppede jeg hurtigt bloggerblomsterne, der stod til 125 kroner i blomsterbutikken 50 meter derfra. Hjem og ligge på sofaen (Nicolai) og drikke kaffe (mig), og så afsted mod vores gamle by, det smukkeste sted i Solrød, nemlig i trylleskoven, hvor en herlig familie bor. Her blev der hurtigt disket op med G&T imens alle børn hyggede sig. Vi fik serveret lækker aftensmad og fortsatte indtaget af alkoholen imens børnene var underholdt af MGP. Et par timer efter stod vi alle på dansegulvet og da klokken var midnat lod vi bilen stå og satte os i en taxa hjem til Køge. Børnene var stadigvæk vågne, og dét at køre i en stor taxi var næsten som en tur i Tivoli. Vi faldt dog alle hurtigt i søvn da vi var hjemme, og måtte sætte vækkeuret, for der var noget med at jeg havde inviteret til brunch og bowling kl. 10.30 i Valby, ahem.

Vi var noget tunge i hovederne da vi vågnede, men en kop kaffe og et par panodiler, og så var vi klar. Brunchen i Big Bowl er ikke svimlende, men det forventede vi nu heller ikke. Men bowlingen var sgu god og sjov! Hele to timer, og børnene var også med! Og jeg fik gaver! Jamen altså en dag…

Hjem og kun klare det mest nødvendige praktik i hjemmet og drikke mere kaffe, og så ellers få børnene tidligt i seng, og selv smide os i sofaen til Bedrag, og gå i seng til en nogenlunde tid.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

33 år!