februar '17 vs. februar '18

vi fik i dén grad slået katten af tønden i weekenden!

dsc_0207 dsc_0212 dsc_0216 dsc_0218

vi holdt jo fastelavn hos os i lørdags. En god tradition vi har fået stablet på benene i familien, og i år lagde vi hus til. Nicolai bagte de lækreste semlor, imens jeg var på arbejde. Jeg kom desværre hjem en time senere end gæsterne kom, men det kunne ikke være anderledes. Men jeg nåede med til tøndeslagning! Børnene er virkelig begyndt at kunne slå til, og behøvede ikke den store hjælp fra forældrene til at slå tønden ned.

dsc_0221 dsc_0225 dsc_0226 dsc_0230

efter en kold tøndeslagning fik vi varm kakao og hvad der dertil hører. Og så var min gode mand igang med at lave en blomkålssuppe, som vi serverede for gæsterne. Ikke noget vildt, men det samger godt, og med lidt forskellig topping og brød, så er det altså en helt okay spise. Med årene har vi virkelig lært at sætte vores egne forventninger ned, og ikke knokle for meget med mad. Ellers kan det godt blive lidt stressende, og når det ikke er så tit at vi er sammen med alle i familien, har vi også bare brug for at kunne sidde ned og være sammen med gæsterne.

De fleste tog hjem da melodi grand prix begyndte, men min bror, sivgerinde, niece og nevø blev og så alle sangene. Børnene interessrede sig åbenbart ret meget for melodi grand prix, og fik os til at stemme på deres favoritter, som ikke var vindersangen 😉

Vi var ret kvæstede, og søndag tog jeg afsted på arbejde, og imens var Nicolai og børnene til fastelavn. Da jeg havde fri fra arbejde, var jeg meget træt, og valgte at lytte efter kroppen og kørte direkte hjem på sofaen og lå i en time inden fastelavnsholdet kom trætte hjem.

 

Så den har stået på fastelavn og godt humør, og vi glæder os til allerede til næste år!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

februar '17 vs. februar '18