Hov, så blev det weekend i Køge

En vidunderlig pinse

De mange fridage har gjort godt, men det var da liiidt tungt at løfte dynen her til morgen, og Aya snuppede sig også lige 20 minutter ekstra på sofaen efter at være kommet i tøjet. Alvin derimod kunne ikke vente med at komme afsted, da han her til morgen opdagede sin allerførste rokketand. De fleste jævnaldrende har allerede præsteret flere rokketænder, så der har været pres på, og vi har nu en meget lettet og glad dreng. For han troede naturligvis at han aaaaldrig ville tabe en eneste tand, trods opløftende ord fra hans forældre 😉 Det tyder dermed også på, at vi kan få et første skoledagsbillede i samme stil som ved Aya – helt perfekt!

Jeg arbejder hjemmefra i dag, og bruger lige min formiddagspause på at få smidt nogle pinseminder ud her på vores, eller vel mest min, blog.

Fredag var magisk. Fordi på blot nogle timer blev bagsiden af vores hus altså forvandlet fra et gult murstenshus til nu at være et hvidt hus. Det er så flot, og vi kan ikke vente med at resten af huset har fået samme tur. Jeg havde sådan håbet at murerne kom her i dag, men de kommer først i morgen. Vi har lært at det vist bare er sådan med håndværkere 😀

Aya havde en veninde med hjem fra skole og det endte med at hun blev og overnattede. Så vi skulle naturligvis ud og have styr på fredagskalorierne, og jeg fik lokket Alvin med ud og finde en gave til Nora, og så ellers bare holde fredag.

Lørdag lagde vi hjem til en skøn 1 års fødselsdag

Søndag sov børnene længe, og vi diskede op med morgenmaden og tændte for fjernsynet imens vi tog i LIFTRS og svedte. Da vi kom hjem, sad børnene stadigvæk i sofaen og havde endnu ikke fået morgenmad… De elsker de weekendmorgener, og ditto de voksne. Selvom en lang morgen i sofaen er skøn, så er jeg egentlig stor tilhænger af at starte dagen aktivt og svedigt, og det er bare så nemt at komme afsted, når Nicolai deler samme synspunkt, og børn der elsker at være alene hjemme med et tændt fjernsyn, og alle er trygge ved det. Hjemmet stod nogenlunde, så kun en hurtig støvsugning, og så gik jeg igang med at bage cookies som skulle bruges til issandwich til de gæster der skulle komme forbi om eftermiddagen.

Inden de kom forbi fik vi besøg af to søde tøser, som har boet i vores hus før vi flyttede ind. De har haft stort hele deres barndom her i huset, og jeg har skrevet lidt med dem begge på instagram og inviteret dem herhjem, og det var så skønt at møde dem, og høre om alle deres historier og minder herfra. Og jeg synes det er så stort af dem at komme forbi, da vi jo er igang med en større renoveringen, og dermed står huset jo ikke som da de boede her, og det kan være svært og få mange følelser frem. Men de var fulde af varme og glæde, og det er skønt at de følger med her på sidelinjen, og er glade for at vi giver huset vores kærlighed og historie 😉 Senere fik vi venner på besøg, som for første gang så huset live, så de fik rundvisning og hørt om vores visioner om huset, og så viste vi Åsen frem, og drak drinks og spillede partners imens børnene hyggede sig med hinanden og Disney. En perfekt kombi, og de tog afsted lige før midnat.

2. pinsedag stod på den årlige familieskovtur, som egentlig ikke har så meget skovtur over sig andet end at sidde på tæppe på græs, og at det foregår udenfor. Men det gør det ikke mindre hyggeligt! Og der var en kæmpe dartskive, som kunne underholde store og små. Og så serverede værtsparret en perfekt drømmekage med tilpas for meget topping til slut. Sen eftermiddag var det på tide at sætte kursen mod Køge igen, og spise rester og få handlet ind til ugen og tune os ind på hverdag igen, hvor vi kan strege allerede én dag i ugen, og dermed har kortere til den kommende weekend. Sgu da en skam at vi først har helldigdage igen til december, hva!?

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hov, så blev det weekend i Køge