èn af de gode morgener

Weekenden uge 10 med utroskab og skattefar

 photo 834742f8-b817-4c76-a7ce-45e57e0e9911_zpssjsz5xr5.jpg
Fredag havde jeg et hurtigt møde med denne meget glade og dygtige herre, som har hjulpet os med at pynte lidt på bloggen. You like? Den trængte til et friskt pust, men ikke for friskt dog.
Nicolai havde en håndboldkamp fredag aften, så han havde lavet aftensmad (æwleflæsk) og drog så afsted og gik glip af Disneysjov og slikklistrede unger. Iøvrigt et meget dårligt tidspunkt at lægge en håndboldkamp!? Nå, men så sad jeg og livechattede med Alexander fra Decoslide i stedet for, og fandt frem til den HELT rigtige garderobeløsning herhjemme. Følte næsten at jeg var Nicolai utro, sådan at sidde dér fredag aften og lave aftaler med en eller anden fyr… 😉 men Nicolai blev da præsenteret for samtalen efterfølgende, og som altid, får jeg jo nogle spontane ideer, og denne var så én Nicolai var helt med på. Og så var det at vi kom igennem til SKAT…. og så var det at det måske blev lagt lidt på hylden igen, da vi begge skylder skattefar.
 photo 6cca7c2a-a3af-4e11-845f-630b5c101330_zpshl2rvflx.jpg
Aya mente forresten at jeg skulle fange hende i en god pose i vindueskarmen. So I did!
 photo 4ef9f276-6693-4680-b413-ff8315b6e512_zpsnltkel2e.jpg
efter hjemmet havde fået en god omgang rengøring lørdag, tog vi hjem til mormor og morfar og slappede den i det gode vejr.
 photo 8cb60e7a-b84c-4dfa-903d-cd3ff0381c5d_zps57lwxtcp.jpg
der var tacos på menuen og is efterfølgende. Og så lå vi alle ellers på langs, og faldt i søvn i sofaen. Jeg vågnede desværre op halvskidt meget tidligt søndag morgen, men sov så meget tungt videre og vågnede kl. 9, hvor det er lykkedes mig at sove fra vågne børn og rend i huset!?. Men jeg var nærmest frisk bagefter!? Min krop er lidt skizo i øjeblikket og det har nok noget at gøre med vejret, fordi nogen tror det er forår og mega varmt. For det er det jo ikke sådan helt vel… men skønt er det. Og nej jeg er ikke gravid!
 photo ccc7ae2c-e19a-4194-8d4b-7cecfc01abea_zpsuuib8bvu.jpgsøndag blev der leget og både morfar og mormor havde arbejde om eftermiddagen, så vi tog hjem og nåede egentlig ret meget! Og børnene fik leget længe udenfor med vejens børn, og weekenden kunne ikke slutte meget bedre. Er så vild med de weekender manner!

– Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

èn af de gode morgener