nyt familiemedlem

lettelse

så kommer der lige endnu et happyface selvportæt. Jeg har nu veloverstået eksamen, og en svigerinde som i dag er blevet færdig som fysioterapeut og sluttede af med endnu et 12-tal. Hun er så sej! I morgen drager vi på skiferie, og jeg har ikke fået pakket andet end Ayas kuffert, men eksamen har fyldt en del, så efter lige at puste lidt ud, skal tøjet som I kan se i baggrunden pakkes ned… Så kommer mine forældre + bror (da svigerinde er ude og fejre den nye titel) til mad og landskamp, og så er der dømt ferie! Det er første skiferie efter vi er blevet forældre, så det er spændende om teknikken stadig er der 😉 Når vi kommer hjem står vores nye bil parat, og så håber jeg at der er kommet en lille pige til verden i vores vennekreds. Jamen livet ER altså godt!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

nyt familiemedlem