akrobatik

mælkeBOMBEN / lækkert knas

Igennem mit arbejde har jeg hørt om “mælkebomben”, og har tænkt, at jeg altså skulle prøve opskriften, når jeg engang igen skulle amme. Og det gør jeg så nu. Jeg har spist dette i nogle dage, og må sige, at det har effekt hos mig. Så nu holder jeg lige pause, for har rigeligt med mælk, og har egentlig ikke endnu haft for lidt til brumbassen, men tænkte, at det jo ikke kunne skade med lidt gode fedtsyrer 😉 Kiloene rasler desværre af, og er nærmest på opfedningskur. Og det er bestemt ikke pral, og jeg er heller ikke ude på flere kommentarer om, hvor fedt det dog må være. For nej, det er faktisk ikke fedt at miste sin røv eller bryster når ammeperioden er slut. Eller have lidt for tynde ben osv. Nå, men det er en helt anden diskussion, som kan tages en anden dag. Selvfølgelig er jeg glad for at kunne passe mit tøj igen, men det er også lidt en kamp, at de ikke skal blive for store. Han spiser mig ham brumbassen (på 6 kilo!?!?)

Nå! Men opskriften er sammensat ud fra et princip om de essentielle fedtsyrer, som har virkning på mælkeproduktionen. Nogen virker den på – andre ikke! Søg evt. “mælkebomben” på google, og I vil kunne læse diverse erfaringer. Jeg er sikker på, at den har effekt på mig, så jeg vil lige dele opskriften – måske andre også kan have gavn af den!? Om ikke andet, så er det lækkert knas til morgenmaden. 

THA BOMB består af
25 g smør
25 g durum (skåret eller mel)
25 g usaltede pistacienødder eller græskarkerner
25 g sesamfrø
25 g mandler
25 g kokosmel

jeg tilføjede også 25 g solsikkekerner, og tænker også, at hørfrø er godt. Man kan jo også tilføje krydderier efter smag. Tænker f.eks. vaniljepulver eller kanel

Durum ristes i smør, og alt andet hakkes i f.eks. en minihakker og vendes i. Spis 2 spsk oven på yoghurten – det er ret godt!
– Sebrina

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

akrobatik