motion igen efter graviditet og fødsel

Maven efter fødslen

 
Indlægget i går faldt i god jord – det er jeg glad for! Jeg skal nok få svaret på jeres spørgsmål senere i aften. I mellemtiden vil jeg gerne vise et (grænseoverskridende) billede af min mave henholdsvis 6 uger efter fødslen og nu 10 uger efter fødslen. Jeg har trænet den i ca 3-4 uger nu, og det går langsomt fremad. Det ligner måske at jeg havde større mavemuller på det første billede, men det er altså “løs hud”. Min mave er blevet mere fast og flad, og jeg ønsker at få mavemusklerne lidt mere markeret igen. Men jeg er allerede glad for min mave igen, og er meget taknemmelig over, at jeg er en af de heldige (og irriterende) som ikke skal arbejde så hårdt for at få den flade mave igen. 

18 kommentarer

 • Wow du er heldig 🙂 Min mave er også flad, men mit maveskind blev simpelthen revet i stykker under graviditeterne, så mit det er et stort, løst arvæv 🙁 Min søn spurgte mig en dag: "Hvorfor valgte du at få børn, hvis du vidste, at din mave ville komme til at se sådan ud?" Men heldigvis opvejer de to guldklumper det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig med Signe .. .WOW. Sådan så min mave ikke ud, hverken efter 6 eller 10 uger. 🙂 Men det ser godt ud! Og fedt du deler, tror der er rigtig mange der gerne vil vide hvordan ens mave (kan) se ud efter graviditet. Jeg ved, at jeg ledte efter billeder i sin tid…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er satans lækker, kæmpe thumbs up!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan Sebrina!!! Vil du måske afsløre lidt hvilke øvelser du laver for maven/core?? 🙂
  Så lækker mor til to!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blærerøv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Rigtig sejt og fedt du har mod på at "vise dig frem" (i mangel af bedre ord).
  Jeg var også heldig at min mave hurtigt lignede sig selv efter fødsel men er godt nok ikke så skrap til at træne den som før jeg blev gravid.
  Har du nogle gode tips til øvelser derhjemme? Jeg er stadigvæk lidt bange for at træne de lige mavemuskler, er du begyndt på det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder ikke rart 🙁 Utroligt så ligetil børn er! men ja, de er det hele værd og mere til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ja det gjorde jeg også. Jeg havde jo kun hørt om dem som fik en masse strækmærker og løst hud osv. Så ja, jeg synes faktisk også at det er vigtigt at vise, at det ikke altid behøver at være "slemt"!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hehe mange tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak søde Anne! Jeg kan få fixet et indlæg sammen omkring de øvelser jeg laver, selvom det ikke er de vildeste øvelser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • der skulle nu også noget mod til! Min mave ser trods alt anderledes ud end hvordan den så ud.. ja for 4 år siden 😉
  Jeg laver maveøvelser uden vægte og maskiner, så de kan nemlig laves hjemme. Jeg træner også de lige maveøvelser nu, og jeg vil lave et indlæg om øvelserne, for det er der åbenbart efterspørgsel efter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Præcis. Det er bare meget få der tør at vise det frem. – jeg tør ikke helt endnu 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håber jeg bliver lige så heldig som dig… X'er alt hvad jeg har;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyde smukt!! NÆhh men nogle gange trænger man bare til lidt ekstra inspiration. Og hvad er bedre end hvad der fungerer for andre??
  Vil jo selv godt lige have strammet maven lidt ekstra op (og da især inden en vis kjole skal på! 😉 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal nok også krydse fingre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  For søren da.. Nu giver du mig helt dårlig samvittighed (men på den konstruktive måde). Nu SKAL jeg altså også igang med at træne mavsen igen. Min søn er 6 mdr, men jeg havde i en eller anden brandert bestemt mig for at jeg da sagtens kunne bruge min barsel på at skrive og forsvare kandidatafhandling (ja jeg undervurderede situationen helt vildt), så er først begyndt “rigtig” barsel nu.. Min mave er heldigvis lige så flad som inden jeg blev gravid, men musklerne er fortid, så jeg glæder mig til at se dine øvelser. Og så også lige et skulderklap herfra.. Den mave kan du godt være stolt af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen

   Wauw hvor er du sej at kunne klare det!! Jeg tager hatten af… Jeg håber du får nydt din barsel nu, med eller uden mavetræning 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

motion igen efter graviditet og fødsel