den der leojakke...

Stadig blød efter køl

I sidste uge modtog vi marmelader og nøddesmør fra det italienske firma Rigoni di Asiago. Vi tog straks hul på Nocciolataen (choko-nøddesmøren), som er lavet af rene økologiske råvarer som hasselsnødder, mørk chokolade, rørsukker og kakaosmør. Disse er blendet til en blød masse og filtreres til den helt rette konsistens. Den smager fantastisk, og det bedste er, at den stadig er blød efter at have været på køl! Dét er der godt nok mange andre chokolade smørrepålægsfabrikanter, som kunne lære lidt af… 

Vi har ikke fået testet alle marmeladerne endnu, men vi har taget hul på abrikosmarmeladen og jordbær/skovjordbærmarmeladen, som er sødet med koncentreret æblesaft fra økologiske skovæbler. Det smager bare så ægte og lækkert, og vi takker mange gange for produkterne!


3 kommentarer

  • fantastiske billeder af prinsessen,hun er bare så skøn!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uhm ser ud til det smager godt (-: Lækre produkter. hvordan bliver man test famile? eller får produkter tilbudt? God søndag.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det smager så lækkert! Vi bliver kontaktet af forskellige PR-bureauer og firmaer om diverse prøver og tilbud, og dette takkede vi naturligvis ja til. Så det er igennem bloggen at vi er blevet kontaktet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

den der leojakke...