Madplanen uge 47

“Mor vi skal høre den der hallelujah!”

 photo jule_zps9f4c6590.jpgOg så var det at der blev spillet “et barn er født i betlehem” hele eftermiddagen i dag 🙂 Og der blev fortalt historier om et barn der blev født. Og noget med en stjerne. Ej det bliver altså en rigtig god jul i år kan jeg mærke! Aya er bare helt på, og glæder jeg mig til at nissen kommer på besøg på søndag, og laver lidt løjer herhjemme. I morgen skal vi op i det lokale center og se det store juletræ blive tændt, synge julesange og (måske) hilse på julemanden! Og spise risengrød, og se om nissen ude i skuret ikke også skal have lidt grød…

Noget af det bedste ved denne jul er, at Nicolai har 14 dages ferie. Eller måske en lille smule arbejde, men han er hjemme og vi skal være sammen allesammen i 14 dage. Dét bliver dejligt, og det er tiltrængt! Vi har med vilje ikke proppet december med aftaler. Eller det er løgn, for der er nok noget i alle weekenderne, men vi har sagt fra til nogle ting, og vi skal også “kun” fejre juleaften og 2. juledag. Ikke så meget ræs, selvom det alligevel nok ender lidt med det 😉

Nå, men vi har jo også fundet den heldige vinder af julekurven fra OMA i dag. Og det blev Mai Petersen, som allerede har fået en mail :-). Der er stadig mulighed for at vinde de lækre Starbucks White Chocolate Mochas lige her!

God lillefredag 😉

– Sebrina

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplanen uge 47