"Kill Your Darlings" - af Nicolai

Weekenden uge 19

Det kniber med at være ajour med de der weekendindlæg, men alligevel når vi det lige inden den næste indtræder 😀 Pt. står der hveder og bager i ovnen, som vi glæder os til at smæske i os. Det er blevet en tradition og jeg bruger altid denne opskrift, og de bliver KÆMPE store og monstre lækre. Jeg har lidt arbejde henover bededagene, men har også grillhygge med familie og et skiferieplanlægningsmøde, så det tegner sig virkelig til at blive en begivenhedsrig weekend – på den meget gode måde. Og at solen er kommet frem igen, og jeg i dag gik op og hentede børnene i bare arme, puster bare endnu mere glæde og energi i ballonen! photo weekend_zps56f430bf.jpg
 photo weekend2_zps0d909a18.jpgVi startede allerede weekenden fredag. Eller børnene og jeg gjorde. Men leg og radio på Ayas værelse. Og så lidt shopping og sådan og ellers traditionel fredag med Disney og slik.
 photo 1_zpsa94a3021.jpgLørdag var der gang i hytten. For Nicolais mindre søskende kom på besøg til overnatning, så der var leg og tur på legepladsen og om aftenen – trætte børn 😉
 photo 2_zps66c048de.jpg
 photo weekend7_zpsd1f6ac20.jpg
 photo weekend10_zpsf8ab0948.jpgBegge børn er utrolig glade for Alvin og meget kærlige over for ham. Så Alvin nyder godt af opmærksomheden 🙂
 photo weekend5_zps5c794788.jpg
 photo weekend6_zps43f1a028.jpgog så er der også bare et fantastisk bånd imellem Aya og tvillingerne (Emilie & Sebastian). Tænk at det er hendes faster og onkel/farbror :-D. Der er kun 14 dage imellem dem!
 photo weekend12_zps74b111c3.jpgder blev bagt småkager, og søndag var jo mors dag, hvor jeg fik en skøn gave, og tog ned og  fejrede min egen mor. Alt i alt en skøøøøn weekend- igen!

og NU er hvederne færdige. Må I få en skøn bededagsferie.

– Sebrina

 

 

8 kommentarer

 • Nanna C

  I er simpelthen sådan en dejlig familie!
  Jeres blog har gjort så meget for mig som person og bare for min generelle tilgang til livet. Er vokset op med en svært psykisk syg mor, og var selv på vej ud i en gal retning, men min far og hans kone kom ind og fik mig på rette spor i sidste øjeblik. Er nu en glad 18 årig pige der snart er færdig med 2g, og læser jævnligt jeres blog der simpelthen giver mig sådan et fornyet mod og en motivation til, at jeg skal sørge for selv at mentalt være sund og glad – og at det er helt ok tingene nogengange går skævt, det betyder ikke man skal give op eller der er noget galt med én.

  Tusind tak! og bliv endelig ved med jeres gode “blogging” – I er for seje og nogle fantastiske rollemodeller, i hvert fald mine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Kæreste Nanna C
   Virkelig mange mange tak for din kommentar. Hvor er du bare en sej pige. Du kan tro vi fortsætter, du og de øvrige læsere giver os endnu mere lyst til at fortsætte med at blogge. Vi er meget glade for at du læser med, og er ret stolte over, at du synes vi er værd at se op til.

   En masse kram fra os begge!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Med hensyn til hvederne: jeg kan se du skriver at fordejen kan undlades, men skal der så andet i?
  Jeg har nemlig ikke tid til at lave en fordej i aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Vores er i år også lavet uden fordej, så det kan du sagtens! Og jeg har lavet dejen hæve i ovnen, så jeg også sparede lidt tid dér 😉 Og de er ganske gode alligevel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker weekend forude – lyder jo skønt!
  Rigtig rigtig dejlige billeder 🙂

  Go’ weekend!

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Hej Emilie

   Mange tak for den søde hilsen 🙂 Vi havde en super weekend bortset fra en syg Alvin.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine S

  Hvor hyggeligt 🙂
  Hvad er det for en fin blonde-jumpsuit hun har på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Hej Christine

   Det er en heldragt fra Bilka – utroligt nok. Men der kan findes gode ting en gang imellem 🙂

   /Sebrina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Kill Your Darlings" - af Nicolai