Lige nu [02.04.2017]

Blandede godter fra weekenden

img_0150

familien Elken klar til X-faktor finalen. Alvin nåede dog kun lige et par sange, og så kom han meget træt i seng. Aya fik set finalen, men hun havde håbet på at Mia vandt, så hun var lige lidt skuffet.  img_0154 lørdag var vi hurtigt ude ad døren, da vi havde nogle gaver vi skulle have købt, og senere skulle til kandidatfest.img_0155

her var der en masse børn at lege med, og der var godt gang i grillen. Og solen skinnede og lunede! Så dejligt altså. Vi lod andre om at drikke øl og mokai, og vendte hjemad inden det blev alt for sent, da vi skulle “tidligt” op søndag, og børnene også var lidt møre. img_0162

kusine Marie og Alvin. De to kan bruge en hel da på bare at lege. Den får hele armen, og det er herligt!img_0171 img_0182

søndag morgen var vi inviteret til premiere på Dyrene i Hakkebakkeskoven i Palads. Og det var naturligvis et hit. Også for de voksne. Tænk at det bare stadig er et kæmpe hit. img_0197 img_0205

Vi nåede hjem og få en hurtig frokost, og så drog jeg og børnene til børnefødselsdag og Nicolai til håndboldkamp.

img_7494

Igen kunne solen nydes big time, og jeg kunne nyde min skønne nevø, som bare er alt for dejlig og glad <3 En virkelig skøn weekend – også selvom vi ikke var så meget hjemme. Den kommende weekend glæder jeg mig helt til at kunne tulle rundt i haven. Har lidt planer for den i år…

-Sebrina

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu [02.04.2017]