se Aya på ski :-)

vi sælger vores Københavnerlampe

 photo lampe_zpsvknjx0h8.jpgDen ligger desværre bare på en hylde ude i vores skur, og den kan ikke få en plads i hjemmet. Det er ærgerligt, men da vi ikke har tonsvis af opbevaringsplads, har vi efter meget lang tid snakken frem og tilbage valgt at sælge vores Københavnerlampe. Nyprisen var 2600 kroner. Den er i mægtig fin stand og er nummereret (nr. 218). Vi sælger den for 1500 kroner, og det er muligt at få den sendt for 150 kroner. Ellers kan den afhentes hos os i Solrød Strand, eller vi kan finde ud af at mødes i nærheden af vores arbejdsplads (Ballerup eller Hvidovre Hospital).

Vi har sat mere til salg inde på vores instagramshop, så kig endelig forbi!
 photo skisaeligt3_zps9lpjr5vn.jpg
Sebrinas SOS skisæt som er ikke engang er blevet brugt til fulde på to skiferier, kan erhverves for 800 kroner. Det har haft en nypris på over 3000 kroner. Byd endelig løs, og hvis I ikke er på instagram, så send gerne en mail til mig, Nicolai på n_elken@hotmail.com

– Nicolai

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

se Aya på ski :-)