Vise ord fra Aya #8 - nu 5 år!

glimt fra polterabend – Mystery Escape

Nu er jeg endelig kommet “ud på den anden side”. Sådan føler jeg det lidt. Da jeg kørte hjem fra min vagt i går, måtte jeg lige ringe til min mor for at fortælle at næste weekendvagt er i 38, og det måtte jeg lige fejre med en “ligesindet” (min mor arbejder hver 2. weekend!). Nu kan jeg tælle ned til ferie, og selvom vejret er skidt, glæder jeg mig til at sætte mig i bilen næste onsdag og suse mod Skanderborg! Og så glæder jeg mig næsten endnu mere til 14 dage i sydens sol efterfølgende!
 photo 8ed75ccd-d4f1-4da3-9ece-80c87d435e1e_zpsntybbg31.jpg
Som tidligere nævnt er det ikke så længe siden at min veninde var på polterabend, og jeg har fået nogle billeder fra Mystery Escape, som jeg altså synes skal deles og skrives lidt om 🙂 På lørdag er det den store dag, og fredag har jeg fri, hvor jeg skal være med til at pynte op til festen, og jeg glæder mig sådan på brudeparrets vegne. Og jeg står iøvrigt i et dilemma hvad angår kjoler. Har købt og forelsket mig i to, og ved ikke liiige hvilken der vinder…

Jeg var med til at arrangere polterabend, og vi gik op i, at vi skulle lave aktiviteter, hvor alle skulle og kunne være med. Den sidste aktivitet var et besøg hos Mystery Escape, og vi anede ikke helt hvad vi skulle forvente, så jeg var faktisk lidt halvnervøs over, hvis det  nu viste sig at være en fuser, for bagefter skulle vi i byen og give den gas! Men det var overraskende godt, og selvom vi havde været igang hele dagen, kunne vores hjerner da godt arbejde bare nogenlunde 😉
 photo a1156dac-b686-41bc-a069-355acb2df480_zpsj466e16o.jpg
 photo MysteryEscape_9_zpspbqboevo.jpg photo c4f41222-e76b-45af-bd89-3a16e4df8bb2_zpslcfvuj1l.jpgMystery Escape er en liveversion af computerspillene “room escape games”. Her bevægede vi os altså rundt i en lille verden, hvor vi skulle løse et mysterium via forskellige gåder. Vi skulle finde nogle fysiske spor, ting og diverse koder, som så kunne hjælpe os til at løse mysteriet.  Jeg var åbenbart ikke det eneste konkurrencemenneske, så lige så snart spillet gik igang (man har 60 minutter til at løse mysteriet), rendte vi lige det første minut rundt som forvirrede høns og grinede sådan lidt halvpanisk, og så slog holdånden ellers til, og vi var dybt koncentreret og de 60 minutter fløj afsted! Og lidt pinligt… vi nåede faktisk ikke at løse mysteriet inden for de 60 minutter…. Jeg giver helt klart Gajol-shotsene skylden 🙂 Vi syntes alle at det var en fed og anderledes aktivitet, og det er bestemt anbefalelsesværdigt som polterabendaktivitet uden at man bliver ruineret! Vi havde valgt en sen tid (kl. 21), men det kunne også være smart at lægge sådan en aktivitet som noget af det første, for ligesom at “ryste folk sammen”, hvis der f.eks. er mange der ikke kender hinanden, for der sker bare et eller andet, når man som team skal løse en opgave sammen.

Mystery Escape ligger på Østerbro, faktisk lige ved siden ad Barselshotellet på Aldersrogade (bruden troede i første omgang at jeg havde fikset et eller andet underligt med en jordemoder eller lign.), så efterfølgende tog vi ind til byen og drak endnu flere shots Jägerboms på Heidi’s Bier Bar. Virkelig heller ikke et dumt sted at tage hen på polterabend 😀

– Sebrina 

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vise ord fra Aya #8 - nu 5 år!