det gik jo godt!

25% på ALT hos moodings.com

Reklame i form af affiliatelinks til moodings.com

moodings
menu salt & peberkværn / Nicolas Vahé osteknive og skærebrætby Wirth Amager Shelf /
vertiplant/ by garmi star constellation /
Woud Baenk EgWoud hylder røget egH. Skjalm P. bokslampe/

I dag, i morgen og overmorgen er der altså 25% på ALT hos moodings.com med koden BIRTHDAY25. Det er nok ikke gået så mange næser forbi, da jeg kunne forestille mig at flere bloggere allerede har tippet om det 😉 Men moodings.com er helt klart blandt vores favoritter, hvad angår online interiørshops og derfor deler vi altså også lige koden med jer, for jeg elsker selv rabatkoder, der kan bruges på hele sortimentet og ikke “kun” på bestemte mærker osv. Så der er virkelig noget at spare her.  Jeg selv har allerede benyttet mig af tilbudet, da jeg for over et halvt år siden så vertiplants i Bahne, har jeg drømt lidt om at pryde en af vores smalle vægge med planter, og nu er det altså tid!

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

det gik jo godt!