Sære fund på AliExpress

en hot weekend!

week (2) week6
Orv for en weekend vi havde. Eller Kr. himmelfartsferie om man vil. Hverken Nicolai eller jeg havde fri fredag efter Kr. Himmelfartsdag, så Nicolai havde børnene med på arbejde, og det var et hit! Kan selv huske hvor meget jeg elskede at være med mine egne forældre på arbejde, og vores børn nyder det tydeligvis også. Selvom det ikke lige sker så tit. Men fedt at de nu er blevet så store, at det rent faktisk godt kan lade sig gøre 🙂

Fredag efter fyraften mødtes vi i Waves, så Aya kunne købe gave til en veninde, der havde inviteret til 6 års fødselsdag. Det var første sådan rigtige børnefødselsdag hun skulle til uden os, og det var med børnene fra børnehaven, og hun glædede sig sådan, da de jo er blevet delt på flere SFO’er. Men hun fik shoppet i Søstrene Grene og Tigerbutikken, og man kan altså få en del for 50 kroner. Nicolai og Alvin kørte hjem og Aya og jeg blev og shoppede lidt videre. Så vi nåede ikke Disneysjov, men Alvin var også gået kold inden, og det var tiltrængt med lidt mor-datter tid <3. Hun er en (farlig) god shoppemakker min datter.

Lørdag blev Aya afleveret til fødselsdag, og vi andre kørte til Jesuskirken i Valby, da min fætters søn skulle døbes. Samme kirke som Aya iøvrigt blev døbt i. Egentlig én af de smukkeste kirker jeg kender! Rigtig fin og børnevenlig dåb, og bagefter kørte Nicolai hurtigt hjem og hentede Aya, og så blev dåbsfesten holdt i kolonohavefoeningen HF Sønderbro, hvor min farmor og farfar for maaaaange år siden havde kolonihavehus. Så det vækkede lige nogle minder, selvom jeg ikke var så gammel da de solgte den i sin tid Vejret var jo bare helt perfekt, og der var stor legeplads og græsplæne til børneleg, god mad og drikke og den hyggeligste stemning. Kan godt forstå at kololivet hitter! Boede vi fortsat i lejlighed er jeg sikker på at vi ville have et kolonihavehus. Vi drog først hjem godt trætte omkring 20.30 tiden, hvor vi havde kusine Marie med hjem til overnatning. Aya, Alvin og hende er bare så gode sammen, og det varmer mit hjerte SÅ meget. Jeg selv elsker mine fætre og har et tæt bånd med dem, og det glæder mig, at mine egne børn holder sådan af deres kusine. Og her til sommer bliver vi beriget med en lille fætter. Vi glæder os så meget.

week4 week5 DSC_0103 (2)

Søndag blev brugt med at nyde mere af det gode vejr, hygge med Marie, fejre mødre (inkl. mig selv) og en tur til lokationen, hvor bryllupsfesten skal holdes. Min bror skal nemlig være toastmaster, og skulle lige se stedet. Og jeg bliver mere og mere glad for hver gang vi har været på besøg. Det kommer til at blive en god fest. Vi glæder os helt vildt!

week7

Slutteligt fik Nicolai og jeg set par episoder af GOT 😉 Og i morgen… ja sørme om det så ikke er weekend igen. Og endnu en forlænget én af slagsen. Fedt manner.

-Sebrina

 

3 kommentarer

 • Marie

  Hvor er mon din fine blomstrede buksedragt fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   Hej Marie
   Den er fra Gina Tricot, og jeg købte den ved sommerens udsalg sidste år, så tror desværre ikke længere den er til at få fat på 🙁
   Rigtig god weekend

   Venligst Sebrina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Deep thinking – adds a new diesnmion to it all.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sære fund på AliExpress