Lige nu #9

#normaltbryllup – kjolen

DSC_0286

endelig tillod jeg mig selv at bruge lidt tid herinde. Det tog en hel uge at fordøje brylluppet, og endelig ligner vores hjem sig selv igen, og der er kommet styr på det der nu skulle styr på. For der har oven i bryllup også været en klassefest og Nicolai der fyldte 30 år, og så en masse arbejde. Så skulle jeg gøre noget om jvf. bryllup, så havde jeg helt sikkert holdt minimum en uges ferie efter brylluppet. Jeg havde kun fri mandag og mødte så ind på arbejde tirsdag med 10 timers arbejde forude både tirsdag og onsdag. Nicolais fødselsdag torsdag samtidig med at der var klassefest for Aya. Fredag endnu en 9-19 vagt og arbejde igen lørdag og puha.. så nåede vi søndag, hvor vi kom ud og brugte de gavekort vi havde modtaget og fik styr på hjemmet osv., og følelsen af ikke at være bagud hele tiden. For der har jo været så mange lykønskninger, opkald, og alt muligt andet, men det har ærligt også været ret stressende. Og vi har prioriteret den sparsomme tid der har været sammen med børnene og os selv og lige nyde “rusen”.

Nå, men nu skal det altså handle lidt om min brudekjole 🙂 Der er begyndt at komme lidt billeder ind fra fotografen, så der kommer da også til at flere billeder af kjolen, men nu starter vi bare lige med, hvordan jeg fik fat i den.

Jeg har nemlig været heldig. Jeg kiggede på kjoler alle mulige steder over nettet, men blev også bare hurtigt bevidst om, at sådan en kjole jeg gerne ville have, ville koste laaaangt over det jeg nogensinde ville give for en brudekjole. Jeg havde en maxgrænse på 10000 og det får man ikke meget brudekjole for. I hvert fald ikke sådan en som jeg nok ville have. Jeg var ude i en stram sag med bar ryg, og perler og blonder og nok et lillebitte slæb. Og så kiggede jeg også på kjoler som var lidt mere vilde i det – noget med kort foran og langt bagpå. Eller en helt enkelt. Og jeg endte faktisk med at blive mere forvirret omkring hvad jeg egentlig ville have, end at blive klogere, og blev faktisk lidt modløs og erkendte, at jeg nok måtte finde en skrædder som kunne sy den for mig. Og så var det at jeg kiggede på Trendsales. Det kunne jo være at jeg kunne finde en brugt smuk kjole, og på den måde kunne holde mig inden for budgettet. Og så var den der! Første gang jeg så den tænkte jeg wauw, kiggede på prisen (ca. 3700) og tænkte at det nok ikke passede eller at den nok var solgt. Læste beskrivelsen – ubrugt, det var designeren der solgte den til helt særlig pris, da den skulle have været brugt til et andet bryllup, hvor bruden så var blevet gravid i mellemtiden, så kjolen var altså ubrugt. Jeg kunne se, at sælger solgte flere kjoler og havde bopæl i Korsør, så jeg skrev at jeg var interesseret og gerne ville prøve kjolen hurtigst muligt. Et par dage senere stod jeg så i kjolen med min mor og børnene som tilskuere, og det skulle bare være den. Også selvom den ikke passede 100%, men den kunne fikses. Jeg prøvede flere kjoler hos sælger/designeren, som primært gør sig i konfirmationskjoler, og var ikke i tvivl. Dét var altså min brudekjole. Også selvom den var meget mere brudekjoleagtig end jeg nok havde forestillet mig at min brudekjole skulle være. Og med  det smukkeste slæb, skørt og det hele. Og også gennemsigtig 😉 Men alligevel specielt med det fine tynde lattefarvede stof, de fine blonder og ikke mindst de mange perler. Og så helt unik. Kun den kjole findes – og det elsker jeg! Og prisen tilmed. Mine forældre gav kjolen og den skulle lige syes ind (x2 fordi jeg tabte mig lidt for meget) og endte med ialt at koste omkring 4500 kroner. Virkelig billigt for sådan en kjole. Så hvis i er ude efter noget lignende så hold jer ikke tilbage med at kontakte Line .

DSC_0280 DSC_0274

efter brudevalsen skiftede jeg kjolen ud til en anden fantastisk smuk kjole,som også får sit eget indlæg ;-).

-Sebrina

5 kommentarer

 • Lotte

  SMUK😍 Hvor er det en fantastisk kjole, og ingen vil se så godt ud i den som dig. Du er såå smuk i den kjole, er hel blæst bagover. Til dato årets smukkeste kjole og brud💒💍💐👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   Jeg er helt blæst bagover over din kommentar! Virkelig mange tak for de søde ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med hinanden 🙂
  Hvor er I bare et smukt par og en meget smuk kjole, godt valg:-)
  Held og lykke og alt det bedste jeres vej ønskes I fra Maria og Tina 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   Mange tak skal i have i to! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Wow! Hvem er designeren? 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu #9