Lige nu #13

Vi skal holde jul for første gang

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF LIDL

Som i nok har bemærket, så er der allerede gået lidt jul i den herhjemme. Vi glæder os virkelig meget til jul i år, og det har selvfølgelig noget at gøre med at Aya og Alvin er blevet så gamle nu, at de jo virkelig glæder sig til december, fordi de kan huske julen sidste år, og nu udmærket ved hvad der venter. Det er virkelig fedt at julen igen har fået en stor betydning, og i år bliver den ret særlig for os, fordi vi også skal holde juleaften. Så vi har også besluttet os for, at vi går all in på jul herhjemme. Med pynt, nisseløjer, gaver og også bare afslapning og plads i kalenderen. Julen er jo ikke kun for Aya og Alvin, den er for os alle herhjemme, og i år har vi også prioriteret at holde fri og sørge for, at der ikke er for mange aftaler og arbejde i december, for er vi forældre pressede, så smitter det jo af på Aya og Alvin, og så kan vi have så mange intentioner omkring en hyggelig december, hvis vi render rundt og er pressede, fordi vi skal nå ditten og datten. Noget af det bedste er da også bare at sidde i sofaen med dynen og stene juletv allesammen og spise de billigste pebernødder fra Lidl. De behøver nødvendigvis ikke at være instagramvenlige hjemmebagte pebernødder. Selvom julebag virkelig også ER hyggeligt og har sin charme… Men i ved godt, at vi er til nemme løsninger, som kan behjælpe det julen for os virkelig handler om – at være sammen og hygge sig i hinandens selskab. Derfor er vi også ret fan af Lidls hovedbudskab;

“Julen er for alle” og “Julen er noget vi skaber sammen”. 

#julenskabervisammen #julenerforalle

Vi bliver et lille hyggeligt selskab juleaften, og vi glæder os til at være med til at forme vores juleaften. Vi glæder os til at lave julemaden, og vi håber at vi alle bare får en hyggelig dag og aften sammen. Vi har uddelegeret lidt – igen så det ikke ender med stress og jag juleaften. Faster Camilla som er verdensmester til søde sager bringer risengrøden, og garanteret også et hav af julekager. Og Farmor står for mandelgaven. Da vi aldrig har lavet en hel and i ovnen, og er lidt halvnervøse for at det skal gå galt, så er vi blevet enige om, at vi laver en “øver” her i starten af december. Også bare fordi vi også bare rigtig godt kan lide and. Flæskesteg har vi lavet før uden problemer, men en hel and har vi aldrig lavet. SÅ, hvordan laver man en god andesteg? Giv gerne jeres besyv med! 🙂

Vi tænker også at vi inviterer gæsterne allerede til kl. 13-14 tiden, således at vi kan nå en lille tur på legepladsen, og se juledisney sammen og spise tidligt, da Aya og Alvin stadigvæk ikke mestrer at være oppe til senere end kl. 21ish. Vi påtænker at slå os sammen med de naboer der også holder jul hjemme, og får arrangeret en “fælles” julemand, som kan komme allerede inden maden med en enkelt gave til børnene. Både Aya og Alvin synes at julemanden er spændende, men han er godt nok også skræmmende, og skal bestemt ikke komme indenfor. Så herhjemme får han faktisk ikke så meget credit, og derfor jubler vi også ret meget over Lidls geniale reklamefilm!

Vi er ret nysgerrige på, hvad der gør julen hyggelig og særlig hjemme ved jer?

-Sebrina

 

1 kommentar

  • Rikke

    Det lyder i hvert fald skidehyggeligt 🙂 Vi holdte jul selv første gang sidste år og det var virkelig skønt. Bare det at vores datter kunne gå omkuld når det passede og vi ikke enten skulle køre hjem eller overnatte. I år har vi en lille dreng på 4 mdr til jul, så vi orker ikke lige at være værter denne gang.
    For mig er det noget helt særligt når alle har sat sig ved julebordet og man lige kigger hinanden i øjnene inden fadene begynder at gå rundt med den (al for!) lækre julemad. Jeg får helt kriller i maven ved tanken 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu #13