Det er tid til at lave hjemmelavet hyldeblomstsaft!

Weekendklip uge 24

En kort film med klip fra min instastories i weekenden! Det var noget med sygdom, kokosiskaffe, hjemmelavede syltede rødløg, hjemmelavede pølsebrød, blomkålsris – åbenbart meget om noget man kan indtage 😉

-Sebrina

4 kommentarer

 • Julie

  Den kokosislatte altså. 🙂
  Hvor køber du kokossirup’en og kokosmælken? Jeg har haft købt noget fra naturli’, men synes ikke det er så lækkert. Din ser lækker og cremet ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   kokossiruppen var jeg så heldig at finde i Rema1000 (mener jeg). Den fra naturli’ synes jeg heller ikke er god. Prøv den fra alpro (tror jeg det hedder). Den er faktisk med kokos/rismælk, men synes den er mere “tyk” og smager mere af kokos også…. Jeg har også tænkt på, at man kan bruge den tykke kokosmælk, som man køber på dåse. Har endnu ikke prøvet, men det må blive snart så! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Tak for svaret – har drømt om den kokosislatte sidne jeg så den på din story på instagram. Nej, synes den heller ikke den fra naturli’ er særlig cremet eller lækker. Den er lidt vandagtig 🙂 Hvor køber du den fra alpro?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   Den har jeg også købt i vores lokale Super brugsen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er tid til at lave hjemmelavet hyldeblomstsaft!