weekend med 2xfødselsdage, makeup turtorial og trampolin

HALLØJ sommerferie!

img_8968

Der er dømt sommerferie nu! Den længste jeg nogensinde har haft uden at skulle arbejde det mindste. Børnene og jeg har en måned sommerferie, og Nicolai har tre uger, og går på ferie på fredag. Det er virkelig luksus, og endnu mere luksus at vi holder to af ugerne i Italien. Vi kan godt mærke, at vi ikke fik holdt en rigtig sommerferie sidste år, og vi har heller ikke været på skiferie som vanligt. Yup brylluppet var dyrt, men selvfølgelig alle pengene værd, men en rigtig ferie sammen væk fra hjemmet er nu tiltrængt. Vi har en lille uge herhjemme, hvor vi dag for dag ser hvad vejret og lysten byder os. I morgen skal Aya til tandlægen, så det bliver ikke det helt vilde. Men indtil videre ser det da ud til at blive solskin, så vi skal i hvert fald være ude. Ellers skal vi også have gjort grundigt rent, da vi lejer vores hjem ud imens vi selv er på ferie, og så trænger begge børns værelser også til en grovsortering. Det gad jeg godt at kunne nå inden vi tager afsted næste fredag. Mon ikke det også er realistisk nok.

Jeg tænker at der også bliver mere tid til bloggen, for min computer skulle gerne komme hjem fra reparation på fredag. yay!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekend med 2xfødselsdage, makeup turtorial og trampolin