Lige nu [25.10.17]

Under en måned til første julefrokost!

1Række 1ASOS Red Carpet minikjole 1530,-/  Motel mini palietkjole 663,-Rare London palliet nederdel 291 ,-Kara Heart sandaler 166,-/ Lavish Alice 624,-ASOS blazer & bukser sæt 856,-

Række 2YAS maxikjole 649,-Public Desire sandaler 357,-Sophie Chandelelier Tassel øreringe 50,-Missguided sæt samlet 766,- fringe midikjole i grøn 459,-ASOS White blå jumpsuit 765,-/

Række 3Sister Jane Petite kjole 765,-/    IVYREVEL 1595,-NA-KD lilla støvler 499,-ASOS prikket jumpsuit 663,-Vesper bodycon kjole 591,-Bohoo Premium palletkjole 583,-/

Række 4ASOS minikjole 388,-ASOS sort/hvid bodycon kjole 429,-Little Mistress 749,-Baum und Pferdgarten guldkjole 1105,-NA-KD guldsko 415,-ASOS palietnederdel 459,-/

Tænk at der er under to måneder til juleaften. Og dermed også under en måned til årets første julefrokost. Jeg elsker faktisk at “foreberede” mine julefrokostoutfit, og gå og glæde mig til at få det på. Mest fordi jeg jo er en sucker for glimmer og glitter. Samtidig synes jeg der er mange måder at style et julefrokostoutfit på. Glimmer er oplagt. Rød og grøn kan jeg virkelig også godt lide. Og bourgogne. Jeg synes godt at outfitttet kan være sort, men så gøre det lidt mere specielt med enten prikker, et par røde stilletter, eller røde øreringe og læber. Som I kan se, at der også sneget sig noget blåt ind. Fordi jeg elsker den farve helt vildt. Og den dragt er bare mega fed. Og jeg tænker, at det godt kan blive julet med f.eks noget rødt i ørerne og/eller fødderne. Jeg går også med tankerne om et suit. Gerne leopard! Det behøver jo ikke være en kjole. Men også en smækker nederdel også. Jeg bruger lige de næste par dage på at beslutte mig for to outfits – for så er der også tikket løn ind. Og så kommer jeg nok også til at bruge noget af det jeg allerede har i tøjskabet. Den lange maxikjole forestilelr jeg mig selv i til juleaften. Ja, der er en grund til at denne collage er blevet lidt proppet. For jeg kan virkelig finde meget der kunne gøre det til et godt julefrokostoutfit.

Har i nogle “regler” for et julefrokostputfit?

– Sebrina     

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu [25.10.17]