jeg er blevet et år ældre!

marts ’17 vs. ’18

dsc_0008 dsc_0071 dsc_0115

Det som jeg virkelig husker soleklart fra sidste år, var vores helt fantastiske tur til New York, hvor jeg også havde fødselsdag. Jeg længes faktisk helt, når jeg tænker tilbage. Vi skal så meget tilbage dertil someday. Der er jo mange steder vi gerne vil til, men New York har vi slet ikke set og oplevet nok. Det var meget koldt derovre, så vil nok besøge New York når vejret er lidt mildere derovre. Det biver nok ikke liiiige til en storbyferie inden for den nærmeste fremtid, men vi har snakket om snart at tage ud at spise sammen og opleve et eller andet, og evt. en overnatning et sted. I weekenden skal vi ud, men hver for sig, og der bliver børnene jo passet, så det bliver jo nok ikke i marts vi kommer afsted, da vi ikke er tilhængere af at børnene skal passes flere weekender i træk. Faktisk tror jeg at de bliver passet mindre end de førhen har gjort, og det hænger helt sikkert sammen med, at jeg kun arbejder hver 6. weekend, og derfor jo er mere hjemme i weekenderne end jeg nogensinde har været i deres liv, og vi derfor ikke har det store behov for hjælp. Børnene vil egentlig rigtig gerne passes hos deres yndlingsvoksne, som efterhånden er mange, så måske vi egentlig burde sætte os ned og “planlægge” det lidt. Jeg tror også behovet for pasning er mindre, fordi de jo bare er ældre og kan komme med mange steder efterhånden. Men på lørdag skal de ned til mormor og morfar og overnatte, og det glæder de sig til!

img_7367

Vi havde også en lækker weekend i solskin sidste år. Og endda kan jeg se at Aya havde sin læderjakke på. Årh, hvor jeg glæder mig til at hoppe i læderjakken og min nye seje grønne ruskindsjakke.

img_0040

Vi havde også en “overlevelsesweekend” i marts sidste år. Vi har været rimeligt forskånet i år (7-9-13!). For der er da godt nok meget sygdom rundt om ørerne på os, og jeg tog mig selv i at bakke et skridt tilbage, da en kollega på arbejdet i dag viste sig at blive sløj. Alle hader jo at være syg, og det gør jeg vitterligt også. Hold kæft hvor er jeg dårlig til at være syg.

Vi fik også festet sidste år i marts, og det kommer også til at ske her i marts. Jeg synes også jeg trænger til en lille suser 😉 Jeg har købt denne smukke heldragt, og synes den er lige i øjet til de mange påskefrokoster vi skal til.

Marts i år har indtil videre været pisse god. Og måske marts også bliver måneden, hvor vi køber et hus. Et fucking hus! I skal nok høre nærmere…

Nå ja, og sidste år fik vi da også at vide at vi fik penge tilbage i skat. Og det er i næste uge vi får det at vide ikke? Ville da ikke være dårligt med en lille bonus 😉

Hvad byder jeres marts på?

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

jeg er blevet et år ældre!