lige nu [23.03.2018]

Noget der rykker #4

img_8200

Det er først i denne uge at jeg hørte Thomas Skovs podcast “Far, der er noget vi skal tale om“, og nu er jeg færdig med de fem episoder. Podcasten omhandler kort fortalt hvilket forhold Thomas selv samt de medvirkende personer i de forskellige episoder har til deres far. Han inddrager også psykolog Henrik Rindom, som kan bidrage med fortællinger og forklaringer på de psykologiske “konsekvenser” forskellige fædreroller kan have for det enkelte barn. Ret så spændende! Og det har også fået mig til at tænke over mit forhold til min far, og også fået mig til at tænke over, hvordan mon mit forhold bliver til mine børn når de sidder og er på min alder, og hvad de mon får med fra mig af både gode og dårlige egenskaber.

Det sidste afsnit hvor Morten Albæk medvirker, ramte noget i mig. Særligt hans mening om “falsk anerkendelse”, synes jeg er mega aktuelt, og jeg sidder pt. og læser hans bog “Det gennemsnitlige menneske” og føler at jeg bliver så klog ;-). I hvert fald synes jeg at han er meget inspirerende. Hans kritik af den måde nutidens forældre pakker sine børn ind i vat og bomuld på, og at vi har alt for højt fokus på at vores børn skal leve en ubekymret barndom, synes jeg er modig, men nok også ret korrekt og aktuel.

Nå men I må selv læse bogen og lytte til podcasten 😀

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lige nu [23.03.2018]