lige nu [02.08.2018]

weekenden

Hverdagen er igang, og weekender er igen normale weekender. Aya udtalte så fint i torsdags, hvor vi stod og forberedte madpakken til fredag; “nu er det normalt igen, og det kan jeg godt lide”. Og vi snakkede om at ferie jo er skønt, men at det også er dejligt med det normale igen. Og det er da heldigt, at hun elsker hverdagen lige så meget som de voksne herhjemme gør. Især med det for øje at hendes hverdag jo faktisk er anderledes, end den hun har kendt til de sidste to år. Det gjorde mig så glad, at hun helt spontant kunne tilkendegive det skønne ved, at alt var normalt igen. Midt i flytterodet og afdækkede gulve.

Fredag lagde vi ud med at cykle ned til Marinaen, hvor det vrimlede med liv. Vi hoppede i det 23 grader varme vand, og cyklede så retur igen. Jeg nævner det mange gange, og undskyld for det, men at bo i sådan en ægte by med så meget liv, det er sagen. Selvom vi er flyttet yderligere 10 kilometer væk fra København, så føler jeg mig tættere på. For her er der byliv og det passer os så glimrende. Ikke at det var et stort savn i Solrød, som jo også er en by, men bylivet især var årsagen til vi rykkede til Køge. Og nu hvor jeg har det, så ved jeg, at jeg har godt af at få det igen (fraset det økonomiske aspekt… ahem). Det er jo lidt ligesom det med en have. Da vi boede i lejlighed og blot havde en lille altan. Da savnede vi jo ikke en have – lige indtil vi fik den. Så kunne vi ikke forestille os ikke at have én. Og da vi fik nr to bil. Så kunne vi heller ikke undvære sådan én. Og sådan bliver det også med Køge, dén vil vi hellere ikke undvære. Alvin spurgte så det stikkede helt ind i hjertet; “mor vi skal aldrig flytte herfra vel?”. Og “nej skat, det skal vi bestemt ikke”. Jeg tror jeg må dedikere et indlæg til børnenes indkøring/flytning, for det er gået over al forventning. Jeg venter liiiige til Aya også er startet i skolen, for jeg tør da næsten ikke tro, at det bare kan glide så godt, som det er gjort med SFO’en.

Vi tog hjem og grillede og bagefter gik børnene op på Ayas værelse med hver deres bland selv slik (som vi også har fået lokaliseret, hvor det kan købes), og så Disneysjov og andet tv bagefter, da Nicolai og jeg så gik i sving med malingen i stue/køkken. Og da børnene sov, blev der også serveret G&T’s, da vi også gerne ville føle at det var ægte fredag. Ganske hyggeligt at gå rundt der og male og lytte til podcasts sammen, og også føle gin’en i blodet. Glæder mig sådan til at gentage det igen på fredag. Bare i et andet rum, for vi mangler bare et sidste lag i stuen, og finpudsning – så kan vi rykke møbler ind i stuen og snuppe børnenes værelser i løbet af ugen. Det er heldigvis ikke lige så omstændigt!

Lørdag morgen tog jeg en løbetur rundt omrking Åsen sammen med Nellie, og var så klar til at fortsætte malerarbejdet lige indtil vi skulle ned og fejre Vesters 2 års fødselsdag.

Det var helt passende at få et afbræk indeholdende godt selskab, sol, afslapning og god mad, og da vi kom hjem stod der en fin hortensia på trappestenen med en meget sød hilsen fra vores naboer. Jamen så ber’ vi ikke om mere. Det lover jeg!

Søndag lagde vi ud med at rydde lidt op (i det omfang man nu kan, når man bor i flytterod), da børnenes kommende barnepige skulle komme besøg, og jo helst ikke skulle blive skræmt ved første møde. Det gjorde hun heldigvis ikke, og heller ikke omvendt, og hun og børnene skal være sammen på torsdag i blot en time, imens Nicolai og jeg så kan tage ud at shoppe (i byggemarkedet!). Vi har fundet hende over Sitly.dk, som er en stor portal for barnepiger og familier der søger barnepiger. Det er også sat op således, at man som familier kan slå sig sammen og f.eks. passe hinandens børn mm. Det blev lige en anbefaling herfra 😉

Vi fik besøg af naboens børnebørn, som bare klingede med vores, og de fik undersøgt samtlige rum på alle tre etager, og “hulen” under terrassen mm. SÅ dejligt, nu hvor vores børn altid har været vant til at have legekammerater lige ved siden af, og pludselig nu bor på en villavej, hvor vi næsten ikke kender nogen.

Til frokost fik vi besøg af de bedste venner, som var med til at give den en skalle, så vi rykkede meget i går i stue/køkken, samtidig med at børnene også fik opmærksomhed fra deres yndlingsvoksne (hvilket ikke er deres forældre). Da de kørte hjem, blev det til en hurtig lasagne, en aftengåtur med Nellie, og børnene blev puttet, og så fortsatte vi med penslerne og podcast helt frem til kl. 01.00. Ups. Det var derfor lidt hårdt at komme op her mandag morgen. Men toget kører jo fint på kaffe, så vi fortsætter bare i aften også.

Er I også ved at være inde i hverdagshjulet igen? Eller er ferien måske først begyndt?

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lige nu [02.08.2018]