Genbruginspiration

Det bliver jeg spurgt om #4

Jeg kan rigtig godt lide de konkrete spørgsmål, som dukker op på Instagram. Denne gang tager jeg fat om et jeg har fået nærmest hver gang jeg har haft min røde strik på fra H&M.

Jeg købte den sidste efterår, og har været så glad for den. Men det kan også ses på den nu, og jeg ønsker mig en erstatning. Den er jo ekstra god her til jul, og så er jeg generelt glad for strik, så længe der ikke er noget der kradser! Jeg er, ligesom mange af de der spørger, glad for den røde farve, og man kan desværre ikke lige få den model hos H&M længere.

Så jeg giver her nogle bud på nogle andre, som både tilhører den lidt billigere ende men også de lidt mere pricy 😉

 1.Onon håndstrikket cable jumper 1461,-/  2.PrettyLittleThing oversized cable jumper 234,-/3.H&M oversized med rullekrave 349,-/ 4.Noisy May statement pullover 280,-/ 5. Missguided cable jumper 264,-/ 6. H&M cropped med krave 129,-/ 7. Levi’s strik 754,-/ 8. H&M krave 199,- / 9.Missguided oversized jumper 189,-/ 10.Vero Moda højhalset strik 199,-/ 11. H&M strik m. perler  179,-/

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genbruginspiration