weekenden

Vi køber julegaverne til Black Friday

I har allerede fået fat i rabatkoderne er jeg næsten sikker på! Men i tilfælde af at i ikke har, så deler jeg altså også rabatkoderne til de shops, som vi vil shoppe i/på i dag og i løbet af weekenden. Og også links til de shops, hvor vi selv har juleønsker fra. Nu bor vi fakisk i en by, hvor vi kan få styr på alle julegaverne, og det har vi tænkt os at gøre så meget vi nu kan. For noget bliver også bestilt via diverse webshops, men nedenfor er nok de butikker vi kommer til at lægge nogle penge i.

ASOS: brug koden HELLO20 og få 20% på alt – også nedsatte varer! Jeg skal bruge disse øreringe til mig selv, og Nicolai ønsker sig jakken!

ELLOS: der er 25% på alt. Jeg kender en mand der ønsker sig en morgenkåbe, og det kan man få derinde bandt andet

ILVA: minimum 25% rabat på ALT. Vi ønsker os dette loungesæt derfra.

Moodings: med koden BF25 er der 25% på alt. Hvis man ikke kan finde en julegave derinde, så ved jeg ikke hvor man skulle. Vi  ønsker os selv en del derfra f.eks. det stribede spejl og puden.

Nelly: 20% på alt. Det samme hos HM. Jeg trænger til en ny selvklæbende bh, og det plejer at være dem fra H&M jeg køber, så hvorfor ikke spare 20%?

Nicehair: minimum 20% på alt. Der er en masse dullegrej derinde, og jeg ønsker mig et krøllejern, som kan lave lidt større bølger end det jeg har.

ONLY: 20% på alt. Jeg ønsker mig meget en termodragt.

Sportsmaster: minimum 30% rabat på alt. Alvin ønsker sig fodboldtrøjer, og de er egentlig ret dyre. Men til at betale når der er rabat 😉 Vi må se hvad vi har i vores lokale sportsmaster. Vil helst støtte butikkerne her i Køge.

Br.dk er der 25% på alt. Vi køber gaverne i vores lokale BR, når vi nu er så heldige at have en sådan. Alvin ønsker sig igen i år en masse LEGO Ninjago.

flere legetøjskæder som Toy’r’us, Babyshop, Lekmer, Børneneskartel, Lirumlarumleg, Lykkeleg, Sundleg, Babysam har naturligvis også en masse tilbud i dag.

Imerco og Bahne plejer også altid at være en sikker vinder, hvad angår julegaver.  Vi er flere i familien der samler på hvid riflet stellet 😉

Hvad synes i om Black Friday? Jeg ved jo at der hersker mange delte meninger omkring denne dag, og som i kan se, så udnytter vi altså at vi kan købe de gaver vi uanset hvad, har tænkt os at købe, men holder os også til gaverne. For ellers kan det sgu godt tage overhånd. Men alle de mennesker og sådan, det sætter også en stopper for at blive ved med at rende rundt og jage. Så vi kommer så forberedt som muligt og ved hvad vi nogenlunde vil have fat i, og så er det hjem igen.

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekenden