det pissede mig af i vinterferien

mine fødselsdagsønsker

På mandag fylder jeg 33 år. Det har jeg det helt fint med. 30’erne har so far været fantastiske, og lige nu kører det ret godt, det hele. Men selvom jeg er blevet voksen, vil jeg tillade at kalde mig selv, så har jeg stadigvæk ønsker. Materielle ønsker. Og på søndag har jeg inviteret familien til brunch og bowling. Så jeg lader ikke bare dagen passere, omend jeg selv har lavet en meget tidlig aftale på Rigshospitalet på min ægte fødselsdag, så det med at få sang og serveret morgenmad om morgenen, kommer ikke til at ske. Det må blive efter fyraften så.

Tilbage til ønskerne:

 1. Nordal barbord (3695,-) Jeg er stadigvæk forelsket i det. Men jeg ved godt at det er en for dyr gave, men det er stadigvæk et ønske 😀
 2. Selvom jeg har gang i at få udryddet i min garderobe, har jeg en svaghed for tøj. Særligt når det har mønstre/ og eller farver. Som disse til 292,- fra ASOS. De må meget gerne pryde min forårsgarderobe.
 3. Jeg er heldig med fodtøj fra H&M. I hvert fald fra deres Premium collection. Støvlerne til 499,- er en sikker vinder hos mig. Klassisk, stilet, hård og sexet på én og samme tid. Er vild med farven!
 4.  Disse ballerina sko til 349,- har den fineste farve, og vil være perfekte til foråret og sommeren. Også fra H&M.
 5. Jeg har meget overtøj. Mange jakker. Men jeg ejer faktisk ikke en frakke. Så det har stået på listen længe, og denne til 499,-fra H&M ville være perfekt! Så må jeg få sendt nogle af de mange jakker videre…
 6. En Moccamaster! Vil gerne kunne lave filterkaffe, også. Denne står til 1699,-, men har set den på tilbud af og til.
 7. Elektrisk sovsepisker til 199,- har også sneget sig på listen. Takket være denne dame 😉
 8. Kjolen, som koster lige under de 300 kroner skriger jo bare “Sebrina!”. Så naturligvis er den også et ønske.
 9. Det her tæppe ville bare være perfekt til vores lille lyserøde toilet. Elsker det, og så koster det blot 125,-.
 10. Og når nu jeg har tjekket fodtøjetsortimenet ud fra H&M, så er der også kommet mere fodtøj på listen. Disse sandaler til 499,-med hæl og i en flot brun farve. Jeg har fået en svaghed for de modeller der blotter hælen.
 11. Der er ret meget elektronik på listen. Fordi nu har jeg jo plads til al den maskineri. En ismaskine er altså også på. En god én af slagsen. Vi har god erfaring med Wilfa, så tænker at denne model til 1995,- er god?
 12. Saphe trafikalarm. Fordi jeg kører rigtig meget, og mine kolleger siger jeg ikke kan leve uden 😉 Koster omkring de 400 kroner.
 13. Nu har jeg og hørt godt om det at dampe tøjet. Hvilken én der er den bedste, aner jeg intet om, men jeg ønsker mig altså en steamer og Ellos har et bredt udvalg. Denne koster 899,-.

Faktisk har jeg oplyst til de fleste, at jeg ønsker mig engelske pund, da jeg skal en smuttur til London med min veninde om 14 dage, og der kan jeg helt sikkert finde noget lækkert!

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

det pissede mig af i vinterferien