Rødbedesuppe
What you need: 3 store rødbeder, 3 store kartofler, 2 porrer, 1 løg, hvid basamico, skræl fra en citron, 3 fed hvidløg, 1 ds. hakkede tomater, salt, chili og tørret timian,
What to do:
- Hak løg og porrer og svits dette i olie sammen med de tre pressede fed hvidløg. Tilføj paprika og chili efter fornemmelse. Imens skæres rødbeder og kartofler i mindre stykker
- Kom herefter kartofler og rødbeder i, og tilføj ca. 3 spsk. hvid balsamico
- Til sidst tilsættes hakkede tomater og omkring 1 liter vand samt salt og timian
- Lad det koge i ca en halv time, og derefter blendes suppen. Man kan også bare skære grøntsagerne i mindre stykker og undlade at blende suppen. Sådan kan vi dog bedst lide den.
- Serveres med tørret serrano skinke og creme fraiche samt brød.
Ingen kommentarer endnu