weekenden

HVEM skal med mig til Nilens Jord event?

nilensjord_event_7

Sørme så om det da ikke er blevet den 1. november. At der kun er en måned til december synes jeg er ret vildt. Oktober er fløjet afsted, og november byder faktisk på en masse godt og spændende ting for os, hvilket passer mig helt glimrende, da november aldrig sådan helt har stået højest på listen over favoritmåneder. Nå, men jeg har også fundet den heldige der skal med til det lækre Nilens Jord event. Og…. trommehvivel….. det skal

Anne-Mette Bang.

 Jeg glæder mig rigtig meget til at møde dig, og så glæder jeg bare vildt meget til den aften i det hele taget. Jeg sender dig fluks en mail.

Og så bare mega mange TAK til alle jer der deltog – jeg håber at jeg får mulighed for noget lignende igen 🙂

-Sebrina

1 kommentar

  • Anne-Mette

    Jubii! Jeg glæder mig så meget, mange tak 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekenden