der var ikke liggestole...

Hele familien til Grøn Koncert

img_2324

img_2313 img_2316
I søndags var vi alle til Grøn Koncert i Valbyparken, og det var altså en rigtig fin oplevelse. I første omgang var planen at vi skulle afsted sammen med nogle venner, hvis det blev godt vejr. Og at børnene så ikke skulle med. Men da de lovede tordenvejr og en masse grå skyer, blev det ikke til noget. Da det så søndag morgen alligevel så nogenlunde ud, besluttede vi os for at tage afsted og tage børnene med. Vi har nemlig planer om at tage dem med på festival (forhåbentlig næste år), og tænkte at Grøn Koncert da kunne være en lille tester for, om det da overhovedet var noget for børnene. For ét er hvad vi har af tanker, ideer og ønsker – men hvis det så bare overhovedet ikke er noget for børnene med mange mennesker og højt musik, så er det måske ikke den bedste idé…

img_2346img_2341img_2342img_2353De ELSKEDE det og det var sådan en fornøjelse for os at have dem med. Der kom godt nogle kæmpe byger et par gange, men vi havde naturligvis regntøj med, så de pjaskede bare rundt og havde en fest. Og solen tittede også frem og lunede. Aya er ret stor fan af Rasmus Sebach, og han gik jo på som den sidste, så vi var lidt i tvivl om, hvorvidt vi ville blive eller ej. Men da humøret var højt og ikke tegn på træthed (og jeg og børnene jo har en ekstra uges ferie), blev vi. Og Aya var helt solgt. Sang med, klappede og dansede – sammen med sin mor naturligvis ;-). Alvin gav den mega gas til The Minds of 99!

img_2333
Vi gik lidt før at koncerten var helt slut, da vi også havde et godt stykke op til Ny Ellebjerg station. Vi tænkte at vi lige så godt kunne tage toget, da det nok ville blive svært med en p-plads i nærheden, og at vi så også sagtens kunne få lidt drinks og øl. Ikke at vi på nogen måde drak os fulde, men der var lækre cocktails fra Nohrlund, som vi da fik et par stykker af. Det smagte vi for første gang til SMUKFEST, og den festival vækker jo de bedste minder ❤️️

img_2326img_2360

img_2366
Hatten af for vores seje børn der virkelig havde gået og stået meget den dag og fået masse indtryk. De var bare var så glade og ingen tvivl om, at de vil huske dengang de var til Grøn Koncert. Vi tror og håber på, at en festival godt kunne blive en succes. Så er spørgsmålet så bare lige hvilken? Nogen af jer der kan anbefale nogen? Måske også andre end lige Langelandsfestival? Ikke at den ikke er oplagt og med i overvejelserne, men vi er også nysgerrige på, om der kunne være andre festivaler som er “børnevenlige”.

-Sebrina

2 kommentarer

 • Kristina

  Jeg har altid været på Samsø Festival, også kendt for Danmarks hyggeligste festival! Der kommer mange børnefamilier, og jeg vil bestemt mene den er familievenlig! Der er så smukke omgivelser, og bliver man træt af de mange mennesker kan man altid tage et smut på stranden som ligger lige på den anden side af festivalen. Jeg vil virkelig anbefale jer at tjekke det ud 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   Tak for tip Kristina! Det vil vi helt sikkert tjekke ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

der var ikke liggestole...