weekenden

Når det hele helst skal være gult…

1. Didriksons flyverdragt 840,-/2. Name it hue 69,-/ 3. Hoptimist 136,-/ 4. Wathitude ur 199,95,-/ 5. ILVA junior stol 299,-/ 6. Cyrillus skjorte 225,-/ 7. Nike fodboldstøvler 479,- / 8. Spralla fluffy slim 89,-/ 9. Tretorn gummistøvler 349,-/ 10.  Zara sweater  169,-/ 11. Djeco snekugle 369,95,-/ 12. Vertbaudet sweatshirt  129,-/ 13. Ooops robot plakat 179,-

Alvin yndlingsfarve er gul. Det har den været længe! I flere år i hvert fald. Og stod det til ham, var alt i hans garderobe gult og alt på værelset gult. Eller en guldvæg var også et stort ønske, men guld kan vel på en eller anden måde også knytte sig lidt til den gule kategori….;-). Indtil videre har vi fået malet hans seng gul, og det ser nu ret godt ud! Og for et par dage siden fik vi hængt den gule robotplakat op, som passer lige ind til hans værelse, særligt fordi Alvin også ret ofte siger “oooops!” ;-). Han får lov til at dyrke sin yndlingsfarve. Selvom det ikke lige er en typisk yndingsfarve hos børn, tænker jeg. Han kan heldigvis lide flere nuancer af den gule farve, og nogle gange er det også bare “nok”, at der er lidt gult gemt blandt andre farver. Men det gule fanger uden tvivl hans øje, og gør ham oprigtigt glad. Faktisk tror jeg at de gule fodbolde der mødte ham ved første fodboldtræning, har haft en stor medvirkende årsag til glæden for dén sport lige pludselig, haha.

I dag har vi fået styr på vintertøjet, og han var ellevild, da han så den gule Didriksons flyverdragt, så der var ingen tvivl. Didriksons er det bedste mærke hvad angår flyverdragter, er vores erfaring. Inden da havde han dog set en army militær vinterakke hos Zara, som jeg skyndte mig at klikke hjem, da en hel gul vinterjakke måske også lige ville blive for meget, nu hvor flyverdragten også bliver gul. Så det var en god taktik at lade ham se Zaras udvalg først, for havde der været en gul jakke der, jamen så skulle det nok være den. Og jep. Børnene får lov at bestemme hvilket tøj der skal købes, men nogle gange undlader jeg at vise alt, hvis det foregår over nettet, som det gjorde i dag. Men hos Zara valgte han dog også den gule sweater – den er da også ret cool!?, og jeg synes også den gule hue er ret fin. Den gule hue han havde sidste år, er blevet så beskidt, at den ikke kan vaskes ren….

Hans værelse er stadigvæk ikke færdigt, og der vil blive et gul, hvidt, og sort tema derinde. Vi venter på nogle batman wallstickers, og så skal der lidt mere gult maling på én af væggene. Udover det tænker jeg at han kan ønske sig f.eks. djecokuglen i julegaven, da han altid bliver helt optaget af sådanne snekugler, når han ser dem. Og den kan måske bløde værelset en smule op? Og så den gule stol eller to, da hans værelse faktisk er delti to værelser, og det ene værelse så på et tidspunkt skal have playstationen, og så kunne et par gule billige, men okay fashionable stole, da gøre det godt, foran fjernsynet, eller måske endda også ved skrivebordet…

Nå, det blev da til et længere skriveri om Alvins kærlighed til gul 😀 Andre der har yndlingsfarven gul?

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekenden