Det lytter jeg til når jeg cruiser #2

Det sker i skønne Køge i weekenden (14)

I skrivende stund er der gang i byen. Standup på Værftet og og 80’er fest i Bygningen. Men vi sidder i hver vores sofa lige nu, og børnene er puttet, så vi skal ingen steder. Vi har til aften gået en tur med Nellie på Marinaen, imens børnene så Disneysjov alene derhjemme. Det var helt ok med dem, og Aya kunne ringe til os, hvis der var noget. De gad nemlig ikke med. Og det er altså helt vildt, at det er dér vi er nu altså. Og hun ringede for at fortælle at Disneysjov var slut, og der var vi også på vej hjem. Hun bad os ikke om at komme hjem eller noget, hun ville bare informere om, at Disneysjov altså var slut, og om de så måtte se videre på fjernsynet. Store pige.

I morgen glæder jeg mig til at der ikke er et vækkeur der skal vække os. Jeg har bare en aftale med min bademakker kl. 9.30, og det glæder jeg mig til! Det er sådan en god lørdagstradition, som har været sat lidt på standby de sidste uger pga. ja, livet! Og så hjem og støvsuge, for vi får besøg efter frokost. En gammel ven fra efterskolen kommer forbi – vi har ikke set hinanden IRL længe, og nu står han og kæresten og overvejer at anskaffe sig en hund, og formentlig samme race som Nellie, så det er egentlig Nellie de kommer for at besøge 😉

Og så tror jeg egentlig bare at vi ser hvad resten af dagen bringer. En gåtur er nok ret så sikker! Måske en længere en i Åsen, nu hvor foråret virkelig har taget fat, og vi nu kan gå rundt med åbne jakker, og lytte til fuglekvidren og se på træer der springer ud. Det er bare smukt altså, og noget vi voksne i hvert fald virkelig sætter pris på – mere og mere jo ældre vi bliver.

Søndag morgen/formiddag tager vi til familieræs med min side af familien. Det er altså genialt at have (billig) adgang til sådan en springhal! Så tager vi bagefter herhjem og spiser frokost, og alt efter hvad stemningen er, går vi sgu nok også en tur. Det er bare oplagt lige her hvor vi bor. Skal det være en tur på torvet, eller en tur i Åsen? Eller op på stadion eller en længere gåtur til Marinaen? Masser af muligheder! Der er også loppemarked på Tapperiet på søndag, så det frister jo helt bestemt.

Vi har forresten fået et escaperoom her i Køge, som jeg lige skal have set mere på. Måske arrangere en familietur derhen…

Nu vil jeg overgive mig til sofaen og fjernsyet, og nyde at jeg for tiden er i skide godt humør

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det lytter jeg til når jeg cruiser #2