En tungeskraber siger du?

et par hårde og sjove timer hos Go Monkey

img_1901 img_1904img_1923 img_1926I går havde Nicolai og jeg en halv dag sammen uden børn. Det er ret lang tid siden vi sidst har haft det, så vi nød det. Jeg havde jo givet Nicolai en lille fødselsdagsgave, som jo så var en tur i klatrepark – Go Monkey. Imens hyggede børnene big time med Faster og Patrick.

Det er første gang vi begge prøver den form for klatning, og vi havde egentlig ikke de store forventninger til turen. Nicolai var blevet anbefalet fra en kollega, at det var en god idé at starte med den svære bane fra start, for at kræfterne ikke var blevet brugt op. Så det gjorde vi, og det viste sig også at være en super idé 😅. Det var den blå bane som er ny og ligger i over 21 meters højde. Og det er højt når det også blæser lidt og det hele gynger, og du skal balancere på wires. Allerde på den første udfordring kunne jeg mærke lidt panik i kroppen, og måtte simpelthen fokusere på ikke at gå i panik og bare tage det stille og roligt. Nicolai havde det heldigvis også på samme måde, men det er også bare en mega fed følelse lige så snart man er ovre forhindringerne og også bare super udfordrende! Det var en rigtig fed oplevelse vi havde sammen. Og stå højt oppe og have udsigt over København, var altså også lidt magisk på en eller anden måde. Og de lange svævebaner er pisse sjove. Vi sluttede af med den røde bane, som er en ret hård fysisk bane, så det var bestemt også effektiv træning for os. Jeg forestiller mig, at vi må afsted til foråret, og gerne med lidt familie og/eller venner også. Der er også baner for børn fra 6 år og opefter. Så vi venter lige et par år med at tage børnene med derhen, men forestiller mig at de også vil kunne lide det!

Så bare lige et fif til noget anderledes “kærestetid” 🙂 I morgen venter endnu noget kærestetid, da jeg har fri fra arbejde, og Nicolai skal til Århus og arbejde. Så jeg tager med, og jeg glæder vanvittigt meget. I ved nok at vi er ret vilde med den by 💟 Så børnene får et par dage med mormor og morfar, og det glæder de sig vanvittigt meget til. Det er win win!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tungeskraber siger du?