lige nu [14.04.2018]

Endnu en weekend er passeret

img_5279

Fredag kunne jeg holde en fridag, da det så ud til at jeg skulle på arbejde lørdag pga. sygsom på arbejdet. Men fredag morgen fik jeg besked på, at det ikke var nødvendigt, og jeg havde pludselig en forlænget weekend i sigte ;-). Men der gik ikke ikke så mange timer før jeg fik et opkald fra arbejdet, og det var nødvendigt at jeg kom på arbejde søndag i stedet. Det var helt fair, og især nu hvor jeg havde fridagen om fredagen.

Kl. 12.00 hentede jeg Alvin i børnehaven, og derefter hentede vi Aya i skolen, da kusine Marie havde inviteret dem til fødselsdag i Leos Legeland. De glædede sig SÅ meget, og det med at blive hentet så tidligt fra børnehave og skole, gjorde dem så stolte. Jeg kunne lige nå forbi Super Brugsen og hente en pakke indeholdende disse lækre forårssneakers, hvor der er besparelse ved at købe dem med engelsk valuta 😉 Leos Legeland var jo bare et hit – som altid! Og vi forældre kunne efter at have brugt de første timer i legelandet, trække os tilbage og nyde en kaffe og sludre lidt imens børnene fór rundt og kørte sig selv helt flade.

De var friske nok til Disneysjov, men kom også i seng derefter nu hvor x-factor er slut. Så vi fik lige halvanden time mere “voksentid” end de seneste fredage, og det blev brugt på nogle spil backgammon.

Da vi var kommet i tøjet lørdag, tog Aya og jeg et smut forbi Waves for at købe en gave til den børnefødselsdag hun skulle til. Og så kunne jeg samtidig bytte en bluse jeg havde købt online hos H&M, som ikke liiige var mig alligevel. Da vi var retur var mormor, morfar og min niece og nevø kommet forbi, da mine forældre skulle have dem hele weekenden, og jeg havde spurgt om vi ikke skulle finde på sammen i weekenden.

img_4399 img_4414 img_4418 img_5306

Så vi tog på den røde legeplads imens Aya var til fødselsdag nede i Trylleskoven, og da hun kom hjem, tog vi så til Åsen og fik endnu mere natur, og endnu flere sommerfugle i maven over at det bliver vores nye hood. Min far inviterede os på Halifax, og det takkede vi bestemt ikke nej til. Børnene var dog godt nok i hopla – de er altid i mega godt humør når de er sammen med deres kusine og fætter, og det er jo dejligt, men vi måtte lige rykke lidt rundt, så de, vi og de andre gæster kunne koncentrere sig om deres burger og fritter!

Trætte børn og voksne da vi kom hjem, og efter dyreudsendelsen på DR, som vi alle nyder at se, var det i seng med børnene, og vi voksne var godt trætte efter en hel dag ude, og sumpede den bare i sofaen. Jeg fik overtalt Nicolai til at komme i seng og se sin film færdig imens han kunne nusse mig i søvn. Luksus!

Jeg sneg mig afsted søndag morgen og havde små fem timer på arbejde, og kom hjem og gik igang med at pakke lidt mere ned. Der er et eller andet healende ved at gå og rydde op på dén måde, og blive påmindet om tiderne for ti år siden. Aya var ude at rulle med sin bedste veninde, og Alvin var optaget af sin LEGO…

-Sebrina

 

 

4 kommentarer

  • anette

    Så fede sko 👍👍

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte

    Hejsa.
    Hvor er den røde jakke fra, som du havde på da du skulle til træning? På forhånd tak😄

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • De Normale.

      Den er fra adidas , Stella Mc Cartney linjen 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lige nu [14.04.2018]