mine fødselsdagsønsker

Det sker i Køge i weekenden (uge 9)

Back on track. Det er tid til at se på, hvad der sker i Køge i weekenden. Og der er altså gang i den, så kom endelig til Køge 😉

I aften spiller Dodo & the Dodos sgu i Teaterbygningen, hvilket vi blev bekendt med i går, da vi var til Børnetimen selvsamme sted. En genialt koncept, som en kendt køgegenser har stablet på benene. Fastelavnsmasker blev lavet, og vi kunne spise pulled pork burger for den nette sum af 25 kroner pr. snude. Næste gang er d. 28. marts, og man kan følge lidt med her. Nå, men vi skal ikke til koncert i aften. Nicolai har en håndboldkamp, og Alvin og jeg skal have en aften med snoller og Disney helt for os selv, da Aya skal overnatte på SFO’en. Hvilket minder mig om, at vi skal nå at lave en ordentligt fad med frikadunser, som hun skal have med. Fuck. Har hverken fars eller mælk derhjemme. Og der er en Alvin der skal til svømning og og og. Nå, men vi når det jo nok!

Lørdag smutter vi nok forbi markedsdagen på torvet, når vi har hentet Aya. Skal have fundet en lille værtsgave, til den familie vi skal besøge i Solrød senere samme dag. Her er der vist planer om MGP for børnene og G&T’s for de voksne. Så vi tager nok toget derhen, og en taxa hjem 😉 Det bliver godt. Imens vi er på Torvet, skulle vi gerne støde ind i den kongelige livgarde, som lægger deres vej forbi Køge. Alvin vil elske det!

Både lørdag og søndag er der Køgemessen i Køgehallerne. Det skulle være ret stort og temaet er ‘Nyt til bolig & familien’.  Vi når den desværre ikke, da jeg har inviteret familien til brunch og bowling om søndagen, for at fejre mine snart 33 år. Det glæder jeg mig til, selvom jeg ikke har et talent for bowling, men alligevel har mit konkurrencegen, så den kombination er jeg ikke altid vild med, hehe.

Og desværre går vi også glip af den kæmpe fastelavnsfest der vil være i Køge om søndagen. Det har jeg nok ikke fået timet skide godt. Det er faktisk en karneval, med musik tøndeslagning, gratis fastelavnsboller, fastelavnsværksted mm. Det må vi altså huske næste år!

SÅ der sker rigeligt i Køge, så kom da endeligt forbi.

Og hvis I overvejer at flytte hertil, kunne I måske kigge på vores næsten nabohus eller på dette, som også ligger tæt på os og centrum eller dette som er et ret lækkert hus med en lækker have til. Går forbi dagligt 😉 Og er man mere til noget helt nyt, og penthouse er denne her lejlighed nok ideel! Altså hvis man lige har pengene ik…..

God weekend allesammen!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mine fødselsdagsønsker