Mit arbejde som sonograf

farvel sut….. og middagslur?

 photo bf0e920c-56ba-401d-afd5-637353f9a842_zps6xvdsrvu.jpg
 photo 349263bd-6f87-421f-a278-9e974dfae5b0_zpsj99rkszd.jpg
 photo a08a2894-fa9f-4fc4-b39c-6259f7e3ebe2_zpszzvdta3h.jpgDet er ikke mere end en uge siden at sutterne kom afsted til julemanden, og i dag har Alvin ikke sovet middagslur i vuggestuen. Han har i en længere periode ikke sovet middagslur herhjemme i weekenderne, måske bare lige nuppet en lur, hvis vi har kørt i bil og sådan, og på skiferien blev det også kun til et par middagslure, så det er ikke kæmpe surprise at det nu er ved at være slut med middagsluren sådan for good. Faktisk har de seneste par aftener været noget trælse, da det i hvert fald har taget tre kvarter før han sov, og det kan jo sagtens have noget med suttestoppet at gøre, men vi snakkede så sent som i aftes om, at vi ville tage en snak med pædagogerne om vi bare en enkelt dag skulle prøve at han ikke sov til middag, da han i forvejen ikke sov de længste lure dernede. Det var dog mig der afleverede i morges, og jeg nævnte ingenting, men da jeg hentede ham fik jeg beskeden, at Alvin ikke havde sovet middagslur, og de har ikke kunne mærke noget på ham. Så der sker bare meget med ham i øjeblikket, og det bliver meget spændende hvordan det går med børnehavestart til april. Selvom vi har prøvet det før med Aya, så er det bare noget jeg især spekulerer på. Men det skal selvfølgelig nok gå rigtig godt, og de er mange der rykker op sammen, og han er jo vant til børnehaven, så det re dumt at gå rundt at bruge alt for meget krudt på at spekulere på det…

Nå, men i dag var også dagen hvor vi fik besked om hvilken SFO Aya skal gå i. Og jeg synes virkelig at dét er grænseoverskridende, at hun skal begynde i SFO. HELDIGVIS skal hende og Clara (bedsteveninden som bor 50 meter fra os) gå på samme SFO, og en anden god naboveninde som er et år ældre går også i den SFO, og det tror jeg er rigtig fint. Men shit. Alvin starter i børnehave til april, og Aya starter i SFO til april. Det bliver nok en rimelig presset april for os alle herhjemme. Tænk at vi har så “gamle” børn allerede. Det er syret!

Hvad er jeres erfaringer med SFO start? Gode som dårlige tages imod med kyshånd!

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit arbejde som sonograf