Decemberdagbog #5

Decemberdagbog #6


Weekend!! Jeg sluttede arbejdsdagen på kontoret med at se Danmark vinde over Frankrig. Det blev lige spændende nok hva!? Hjem og få hentet børn, og ret spontant kom mine forældre, min bror, niece og nevø forbi så gulvet i udestuen kunne blive fuget. Jeg tog med Alvin til svømning og diskede op med aftensmad til “gæsterne”.  Min bror og far var hurtigt færdige med fugerne! Nicolai sås med sin gamle afdeling, og kunne glæde sig over et færdigt gulv i udestuen, da han var hjemme sent fredag aften. Fodpaneler er det eneste der mangler derude nu. Og så også lige at lappe med maling de steder, hvor Ella har gnavet! Hun har ellers ikke i det år vi nu har haft hende, lavet sådanne ulykker, men den nye udestue skulle åbenbart have en tur!? Nicolai googlede med det samme efter vi opdagede det; “hvor gammel bliver en kanin?”…

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Decemberdagbog #5