Selvros for maj

weekenden i Køge

Weekenden er igang, og vi har rigeligt med planer for denne weekend. I dag skal vi være til gymnastikopvisning fra 11-15, og derefter til klassefest i Ayas klasse. I morgen har jeg en stand på et loppemarked i Hvidovre sammen med Nicolais søster og min svigermor.

I dag eller i morgen får jeg derfor ikke tid til at komme til loppemarked i Køge Nord, helt præcist Rishøjhallen. Men tror det er besøg værd! På Torvet afholder VsitKøge en turistmesse, hvor det er muligt at få et godt indblik i de herligheder vores by byder på. Det gad jeg faktisk vitterligt godt! I det hele taget er der gang i byen da udsalget også er skudt i gang, og der også er biler og jazz i gaderne denne lørdag.

I morgen kl. 12 er det muligt at høre om det nye boligprojekt i Søndre Havn, men det er da også muligt at læse om det her. Og så skulle det være Møllens Dag i morgen, og det betyder at møller landet over åbner dørene op, og her i vores område er det Ølsemagle Mølle der holder åbent hus fra 14-17, så måske vi faktisk godt kan nå det.

Og det bliver det for nu. Mit håndled gør naller efter at have båret på fliser i aftes. Pis!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvros for maj